SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Replicant ja 4th Floor Elokuvat samassa DVD:ssä!
 

Replicant - Tappajan Kopio

Toiminta vuodelta 2001 ohjaus Ringo Lam pääosissa Jean Claude Van Damme ja Michael Rooker.

Etsivä Jake Riley (Michael Rooker) on metsästänyt jo useita kuukausia sarjamurhaajaa, joka on täyttänyt Seattlen ruumishuoneen halkeamispisteeseen asti, mutta ilman tuloksia. Uhrien nimilista kasvaa vakaasti, ilman että Riley on päässyt askelmaakaan lähemmäksi murhaajaa. 
Viimeinen epätoivoinen keino päättää poliisin aivan uuteen ja todella salaiseen menetelmään - Kloonaukseen! Tutkijat tuottavat tarkan kopion tappajasta DNA:n avulla, jonka he löysivät yhdestä uhrista. Suunnitelmana on oppia tuntemaan tappaja kaksoisolennon avulla.

Mutta yksi asia jäi huomioimatta - kopiolla ei ole vain täysin samanlainen identiteetti ja samanlainen ajattelutapa murhaajan kanssa, vaan hänellä on myös samanlainen verenhimoinen vaisto. Tutkijat loivat siis tikittävän pommin, joka vain odottaa laukaisua...

Kesto
96 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

K18

 

The 4th Floor - Neljäs kerros

Trilleri vuodelta 1999 ohjaus Josh Klausner pääosissa Juliette Lewis ja William Hurt.

Jane ei ole koskaan omistanut asuntoa, joten hän ei epäröi, kun saa yllättäen tädiltään perinnöksi asunnon vanhasta talosta. Pian hän kuitenkin huomaa, että vastapäisessä talossa tapahtuu kummia, ja hänen oveensa alkaa ilmestyä uhkaavia viestejä. Talossa näyttää olevan jotakin outoa tekeillä.

Kesto
87 min

Tekstit:
Suomi, ruotsi,norja, tanska

R2

Pohjoismainen julkaisu

K15

 

----------------------------------------------------

  D24

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 57 vrk 21 h 13 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 57 vrk 21 h 13 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.