SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Ring of Fear - Pelon ympyrä - DVD

Seikkailu Klassikko vuodelta 1954 ohjaus James Edward Grant pääosissa Clyde Beatty ja Mickey Spillane.

Pelko ja kauhu ovat kaiken keskipisteenä tässä John Waynen Batjac Production Companyn tuottamassa trillerissä. Mielisairaalasta paettuaan murhanhimoinen hullu nimeltä Dublin O'Malley (SeanMcClory) soluttautuu miellyttävään ja tuttuun menneeseen maailmaan - kuuluisaan Clyde Beatty -sirkukseen. Kun onnettomuuksien ja täpärien tilanteiden sarja uhkaavat romuttaa koko shown, omistaja/kouluttaja Clyde Beatty (näyttelee elokuvassa itseään) ja sirkuksenjohtaja Frank Wallace (Pat O'Brien) päättävät kutsua hätiin rikosasiantuntijan ja kuuluisan dekkarikirjailijan Mickey Spillanen mysteerin ratkaisemiseksi. Spillane onnistuu paljastamaan pelottavan sekopään ilmeisen kohteen. Hän on kaunis trapetsitaiteilija Valerie St. Dennis (Marian Carr), joka on joutunut häiriintyneen O'Malleyn pakkomielteiden uhriksi. Tämä tiheäpunoksinen draama sekoittaa leijonan karjuntaan ja sirkusurkujen kauniiseen melodiaan pelonsekaista kiljuntaa.

Käsikirjoitus
Paul Fix
James Edward Grant

Näyttelijät
Clyde Beatty
Mickey Spillane
Pat O'Brien
Sean McClory
Marian Carr
John Bromfield
Pedro Gonzalez Gonzalez
Emmett Lynn
Jack Stang
Kenneth Tobey

Kesto
89 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Ranska
Hollanti
Italia
Norja
Espanja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Stereo)
Ranska (Mono)
Italia (Mono)

R2

Pohjoismainen julkaisu

K15

***********************************************************

 

D63

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,95 €
Sulkeutuu 37 vrk 20 h 12 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 37 vrk 20 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.