Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Rokkaava Bradyn Perhe  - The Brady Bunch Movie - DVD

Komedia vuodelta 1995

Rokkaava Bradyn perhe: Nyt aistit valppaiksi, sillä “The Bunch” on palannut tässä kieron hauskassa joka ikäänsopivassa hulluttelussa (Bonnie Churchill, National News Syndicate). Mikella (Gary Cole) ja Carolilla (Shelley Long) on vain viikko aikaa saada kasaan 20 000 dollaria jälkiveroja varten, sillä muuten he menettävät talonsa juonittelevalle naapurilleen (Michael McKean). Aivan kuin asiat eivät jo olisi tarpeeksi huonosti, Marcian nenä turpoaa treffi-iltana, Cindy on koukussa juoruiluun ja Jan kuulee psykoottisen äänen sisällään huutavan Marcia, Marcia, Marcia!
Kun lapset osallistuvat vielä 20 000 dollarin kykykisaan, voidaan vain todeta, että “aurinko paistaa risukasaankin”!
Elokuvassa nähdään Florence Henderson, Barry Williams, Ann B. Davis, Christopher Knight ja unelmoiva entinen
Monkee-jäsen Davy Jones. Rokkaava Bradyn perhe on täyttä naurua alusta loppuun (Barry ZeVan, Channel
America).

Näyttelijät
Barnes, Christopher Daniel
Cole, Gary
Long, Shelley
Mantel, henriette
McKean, Michael
Smart, Jean

Ohjaaja
Thomas, Betty

Kesto:
85 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ym.

R2

K-3

Suomijulkaisu

***********************************************************

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 87 vrk 8 h 57 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 87 vrk 8 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.