Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+]9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Ruutiukot - Dad's army - Parhaat - DVD

komedia  vuodelta 1968 ohjaus David Croft ja Harold Snoad pääosissa Arthur Lowe ja John Le Mesurier.

Unohtumattoman huumoriklassikon parhaat palat!

Sarjan hienon ironia, sanaleikit ja konstailematon kohellus ovat irroittaneet nauruja sarjan ensiesityksistä v. 1968 näihin päiviin saakka.

Ruutiukot sijoittuu Toisen Maailmansodan aikaiseen, kuvitteelliseen Walmington-On-Sea-nimiseen Englannnin etelärannikon kaupunkiin, jossa seitsemästä päähenkilöstä koostuva armeijaan liian vanhojen tai nuorten miesten joukko perustaa paikallisen vapaaehtoispuolustajien ryhmän (Local Defence Volunteers, LDV) mahdolliten saksalaisten hyökkäysten varalta. Hahmoilla on kullakin tunnistettavat luonteenpiirteensä: suuruudenhulluus (Mainwaring), sivistyneisyys (Wilson), seniiliys (Jones), pessimismi (Frazer), herkkyys (Godfrey), nuoruuden into (Pike) ja hämäräperäisyys (Walker). Näistä aineksista koostuu eräs brittiläisen komedian kulmakivistä, joka on vaikuttanut suuresti seuraajiinsa ja tänä päivänäkinkerää britanniassa valtavia katsojajoukkoja aina televisiossa pyöriesään.

Sarjan luoja ja toinen käsikirjoittaja, Jim Perry, oli itse 16-vuotiaana mukana psikallisessa vapaaehtoispuolustajien ryhmässä ja tämä sarja perustuu hänen omiin kokemuksiinsa.

Käsikirjoitus
David Croft
Jimmy Perry

Näyttelijät
Arthur Lowe
John Le Mesurier
Clive Dunn
John Laurie
Arnold Ridley
Ian Lavender
Bill Pertwee
Frank Williams
Edward Sinclair

Sisältö: 
1. The day the balloon went up 
2. Sons of the sea 
3. The two and a Half feathers

Kesto: 123 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K3

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

 

D43(26032019 )

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 87 vrk 20 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 87 vrk 20 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.