Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD: Saariston lapset x 6


DVD-Boksi: Astrid Lindgren: Saariston lapset (4DVD) :

Saariston lapset (Vi på Saltkråkan) on Astrid Lindgrenin kirjoittama kirja vuodelta 1964.

Saltkråkan on saari kaukana Tukholman saaristossa. Saltkråkanin toiselta puolelta alkaa avomeri, jossa on vain vain muutama saari ja joiden asukkaina on ainoastaan lintuja. Mutta Saltkråkanilla asuu ihmisiä. Ei montaa, korkeintaan kaksikymmentä. Siis talvisaikaan. Kesäisin saari täyttyy kesävieraista, kuten tukholmalainen herra Melkerson ja hänen neljä lastaan.

Boksi sisältää seuraavat kirjan pohjalta tehdyt elokuvat:

Saariston lapset ja hylje / Tjorven, Båtsman och Moses

Pampula ihastuu ikihyviksi saadessaan oman hylkeenpoikasen Mooseksen. Kalastaja Vesterman saa kuitenkin tietää, että hän voisi myydä Mooseksen, ja haluaa sen takaisin. Siihen Pampula ei suostu.

Saariston lapset / Tjorven och Skrållan

Melker-setä saa mukaansa kesänviettoon Ninnin, villin lapsenlapsensa, joka on aina karkuteillä. Stina antaa Ninnin peikolle, ja silloin Melkerille, Pampulalle, Pellelle ja Laivurille tulee kiire.

Saariston lapsille tapahtuu / Tjorven och Mysak

Melker-setä vie lapset merenlahdelle vanhaan laivaan. He leikkivät merirosvoa ja Melker-setä käy uimassa - tietysti vaatteet päällä.

Saariston lasten suuri seikkailu / Skrållan, Ruskprick och Knorrhane

4-vuotias pikku Ninni haaksirikkoutuu autiolle saarelle ystävineen. Majakalla majailevat kaksi "lintutieteilijää" paljastuvat salakuljettajiksi, ja Ninnillähän ei tietysti ole siihen osaa eikä arpaa.


Boksin elokuvat on puhuttu suomeksi.

Ohjaus: Olle Hellbom

Pääosissa: Kristina Jämtmark, Maria Johansson, Kajsa Dandenell, Stephen Lindholm, Hans Alfredsson, Tage Danielsson

Valmistusvuosi: 1964 / 1965 / 1966 / 1967

Kesto: noin 6 h


Astrid Lindgren - kesä saaristossa:

Sisältää jaksot:

Eräs päivä kesäkuussa
Eräänä kauniina päivänä saariston hiljaisuus päättyy - Melkersonin perhe on muuttanut paikkakunnalle. Mikään ei koskaan palaa ennalleen...

Souda, souda kalaluodolle
Johan ja Niklas lähtevät yhdessä uusien ystäviensä Teddyn ja Freddyn kanssa veneellä huviretkelle. Mutta Pampulan suureksi epätoivoksi vene ajautuu liian kauas rannasta...

Eksyksissä sumussa
Sumu sakenee ja kaikki ovat huolissaan kadonneista lapsista. Isoisä Melker aikoo juuri soittaa meripelastajat paikalle, kun Pelle löytää toivomuskiven ja toivoo...

Juhannus
On juhannus ja kaikki ovat valmistautuneet juhlaan. Koko Melkersonin perhe on pynttäytynyt parhaimpiinsa. Juhannusjuhlasta tulee kuitenkin yllättävän märkä.

Tämä päivä on koko elämä...
Iso-isän Melkerin päivä alkaa hyvin. Hän on päättänyt saada juoksevaa vettä Nikkarilaan, ja tänään hän aloittaa rakentamisen Malinin pitäessä vapaapäivän kotitöistä. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaan.

Kesto 2h 20min.

Valmistusvuosi: 2004




Astrid Lindgren - Kettu juoksi yli järven:

Tottakai tonttuja on olemassa
Melkersonit tulevat saaristoon viettämään joulua. Lapset voivat tuskin odottaa joulutontun tapaamista ? hän nimittäin asuu lähistöllä...

Kettu juoksi yli jään
Södermanien kanatarhassa on käynyt kutsumaton vieras kettu! Seuraavaksi yöksi laitetaan kanalaan vartio - mutta yöllä tuleekin paljon enemmän kuin yksi vieras...

Nikkarila vaarassa
On taas kesä, ja Nikkarila on kauneimmillaan. Tästä kesästä on kuitenkin tulla Melkerssonien viimeinen saarella. Nikkarista on tehty rahakas ostotarjous, eikä sitä sen jälkeen enää vuokrata.

Melkerillä nappaa
Ensimmäistä kertaa elämässään Melkerillä nappaa - mutta saalis ei olekaan mikään ihan tavallinen kala!

Kesto 1h 50min

Valmistusvuosi: 2004


Nämä kaksi viimeistä elokuvaa sarjoineen on tekstitetty suomeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 10:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.