Tuote on myyty käyttäjälle mireis hintaan 4,90 €

Kuvaus

Sopimusehdoista löytyy tarvittaessa lisätietojani!
*********************************************
** EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA
VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI JA YLI 40€:LLA! 
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Upeakuntoinen kokonaisuus)

Satujen taika-arkku 2 - DVD

PUHUTTU SUOMEKSI

Satujen taika-arkku 2 jatkaa Pan Visionin Venäläisen lastenanimaation mestarit -sarjaa. Ykkösosan tapaan se sisältää viisi klassista animaatiota. Ne on tuottanut maineikas, jo vuonna 1936 toimintansa aloittanut Soyuzmultfilm Studio. Tällä DVD:llä hahmot puhuvat suomea.

DVD:n aloittaa Kultainen höyhen jossa itsekäs ja ilkeä prinsessa muutetaan keppostelujensa takia höyheneksi. Hyväsydäminen tallipoika lähtee pelastusretkelle, ja löytyyhän se ihminen prinsessankin sisältä, kun tämä ymmärtää, että elämä ei aina hymyile.

Muuten hyvän kokoelman huonoimmassa tarinassa Prinsessa ja seitsemän urhoa kerrataan vanha kunnon Lumikki ja seitsemän kääpiötä –satu. Vähän vaikeaa on ymmärtää, miksi tämä on katsottu tarpeelliseksi tehdä: mitään uutta ei tarinasta saada irti. Piirrosjälkeä kyllä kelpaa katsoa.

Lumiukko posteljoonina –tarinassa lapset tekevät lumiukon viemään tärkeän kirjeen joulupukille. Matkalla kohdataan tietty monenmoisia vaikeuksia ja opitaan, ettei petos kannata. Ämpäripäinen lumiukko on kerrassaan vekkuli ilmestys, enkä muista aikoihin nähneeni näin sujuvaa ja vauhdikasta animointia.

Kodassa leiskuu tuli on liki anime-tyyppinen seikkailu, jossa häijy viima vangitsee kahden lapsen äidin. Lapsethan lähtevät äitiä pelastamaan. Muualla hyvä, kotona paras. Eipä ollut helppoa yksinhuoltajaäidillä Neuvostoliitossakaan.

Pakkasukko –tarinassa velmu ukkeli opettaa kahdesta siskoksesta laiskemmalle, että velttoilu ei saduissa kannata. Vain kova työ tuo palkinnon. Kerronnassa melkein surrealistisia sävyjä.

Ykkösosan tapaan Satujen taika-arkku 2:n animaatiot ovat tasaisen laadukasta työtä. Piirrosjälki on kaunista ja animointi toimii. Polveilevista juonenkuluista huolimatta tarinankerronta pysyy hyvin kasassa. Kiitosta myös siitä, että Venäläiset klassikot sarjaan verrattuna kuvanlaatu on huomattavasti parempi. Väriähän näissä animaatioissa riittää.

Kesto: n. 80 min

K3

***********************************************************

D51

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2018 19:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.