Kuvaus

dvd, Sinkkuelämää - 4. kausi - 3 dvd [komedia]

Yhdysvalloissa sarjan lähettäminen alkoi kesäkuussa 1998. Kuudennen tuotantokauden ja sarjan päätösjakso lähetettiin 22. helmikuuta 2004.

Tarinan keskushenkilönä on Sarah Jessica Parkerin esittämä toimittaja Carrie Bradshaw, joka pitää New York Star -lehdessä Sex and the City -kolumnipalstaa. Materiaalinsa hän saa omasta ja ystäväpiirinsä elämästä. Sarjan muut keskeiset näyttelijät ovat Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) ja Cynthia Nixon (Miranda Hobbes).

Sex and the City -sarjaidean keksijä on tunnettu tuottaja Darren Star ja Yhdysvalloissa sitä lähetettiin kaapelikanava HBO:n kautta. Sarjaa kuvattiin New Yorkissa sekä Silvercup Studios -halleilla Long Islandilla.

kaksot: 18 kpl
kesto: 8 tuntia 34 min

ääni: Dolby Digital 2.0 / englanti
kuva: Full frame (4:3 ?)
tekstitys: suomi, englanti
alue: 2, PAL
muuta: kuvaus wikissä
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 7.1 - 8.2 points

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa. Postitus yksinään (samaan kuoreen ei mahdu muuta, sillä kyseessä in tuplapaksu digipak-kotelo).

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,20 € Sulkeutuu 62 vrk 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.