Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Skipataan joulu - Christmas with the Kranks - DVD

Lapsi & perhe vuodelta 2004 ohjaus Joe Roth pääosissa Tim Allen ja Jamie Lee Curtis.

Luther ja Nora Krank (Tim Allen ja Jamie Lee Curtis) päättävät skipata joulun ja karata loistoristeilylle heidän ainoan tyttärensä, Blairin, lennettyä pesästä. Tällaiset perinteiden karttamissuunnitelmat eivät kuitenkaan sovi naapureille, jotka nostavat tilanteesta aikamoisen älämölön. Kun Blair soittaa jouluaattona ja ilmoittaa 
tulevansa yllätysvisiitille uuden sulhasensa kanssa, on Krankseilla ja naapurustolla tasan kaksitoista tuntia aikaa ihmeen - täydellisen joulunvieton - toteuttamiseen! 
Nopeatempoisen ja energisen komedian sivuosissa loistavat Dan Aykroyd, Cheech Marin, Jake Busey ja M. Emmet Walsh täydentäen hulvatonta sovitusta 
John Grishamin bestselleristä Skipping Christmas, joka on "perhe elokuvaklassikko heti syntyessään!" 
(Gorman Woodfin, CBN)

Käsikirjoitus
John Grisham
Chris Columbus

Näyttelijät
Tim Allen
Jamie Lee Curtis
Dan Aykroyd
M Emmet Walsh
Elizabeth Franz
Erik Per Sullivan
Cheech Marin
Jake Busey
Austin Pendleton

Kesto
n. 95 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K3

***********************************************************

 

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 101 vrk 19 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 101 vrk 19 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.