Kuvaus

dvd, Slummien miljonääri [draama]

Jamal Malik on 18-vuotias orpopoika Mumbain slummeista, joka pääsee osallistumaan tv:n "Haluatko miljonääriksi" -tietokilpailuun. Koko kansakunnan seuratessa hän etenee vain yhden kysymyksen päähän huimaavasta 20 miljoonan rupian pääpalkinnosta. Mutta kun ohjelma päättyy illan osalta ja vain viimeinen kysymys jää esittämättä, poliisi pidättää Malikin epäilynä huijauksesta: miten slummien kasvatti voisi tietää vastauksen jokaiseen kysymykseen?

Malik haluaa epätoivoisesti todistaa syyttömyytensä ja kertoo elämästään kaduilla: jokaisen oikean vastauksen takana on tarina slummeista missä hän kasvoi veljensä Salimin kanssa, heidän uskomattomista kokemuksistaan Mumbain kujilla, vaarallisista kohtaamisista paikallisten jengien kanssa ja Latikasta, tytöstä, jota hän rakasti ja kadotti.

Jamalin tarina kiehtoo poliisipäällikköä, mutta hän ihmettelee mitä tämä tekee tv:n tietovisassa, koska ei selvästikään ole kovin kiinnostunut rahasta ja rikkauksista? Seuraavana päivänä, kun Jamal palaa vastaamaan viimeiseen kysymykseen, poliisipäällikkö ja 60 miljoonaa katsojaa saavat tietää syyn...

Slummien miljonääri voitti 8 Oscar-palkintoa (kts.alla). Elokuva voitti Toronton kansainvälisten elokuvajuhlien yleisöpalkinnon (People's Choice Award) sekä neljä Golden Globe ?palkintoa: paras ohjaus (Danny Boyle), paras elokuva, paras elokuvamusiikki (A.R. Rahman) ja paras käsikirjoitus (Simon Beaufoy).

Käsikirjoitus perustuu löyhästi Vikas Swarupin kirjaan, joka julkaistaan Suomessa maaliskuussa LOISTOpokkarina nimellä Slummien miljonääri.



Peräti kahdeksalla Oscarilla ja neljällä Golden Globella (mm. paras elokuva, paras ohjaus) palkittu, visuaalisesti häikäisevä jännitysdraama elokuvien 127 tuntia, 28 päivää myöhemmin ja Trainspotting ohjaajalta. Koskettava kasvutarina käynnistyy, kun Mumbain slummeissa kasvanut Jamal (Dev Patel) on voittaimaisillaan Intian Haluatko miljonääriksi? -ohjelman pääpalkinnon. Hänet pidätetään epäiltynä huijauksesta. Jamal haluaa todistaa syyttömyytensä ja kertoo elämästään kaduilla: jokaisen oikean vastauksen takana on tarina slummeista, joissa hän kasvoi veljensä Salimin kanssa. Matkan varrelle mahtuu monta uskomatonta ja vaarallista kokemusta sekä tietysti Latika, tyttö, jota Jamal rakasti ja jonka hän kadotti.

Alkuperäinen nimi: Slumdog Millionaire
Genret: Draama
Valmistusvuosi: 2008
Pituus: 1 h 55 min
Ohjaajat: Danny Boyle, Loveleen Tandan
Käsikirjoittajat: Simon Beaufoy, Vikas Swarup
Maat: Iso-Britannia, Ranska
Kielet: hindi, englanti

Pääosissa: Anil Kapoor, Dev Patel, Freida Pinto, Irrfan Khan, Madhur Mittal, Rajendranath Zutshi, Saurabh Shukla

ääni: Dolby Digital 5.1 & DTS-ES 6.1 / englanti
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, islanti
alue: 2, PAL
muuta: useita arvioita mm. leffatykki.comissa
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 8.0 points

Naarmuton uudenveroinen dvd.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 3 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 73 vrk 3 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.