SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Standing In The Shadows Of Motown & The Job  -  DVD

 

Standing In The Shadows Of Motown  

Dokumentti vuodelta 2002

Standing in the Shadows of Motown on Paul Justmanin vuonna 2002 ohjaama dokumenttielokuva Motownin studiobändistä Funk Brothers Yhtye jäi kuuluisien solistien varjoon, mutta sitä ilman ei välttämättä olisi syntynyt legendaarista Motown-soundia. Itse asiassa Funk Brothers sai nimekkäiden solistiensa taustalla enemmän listaykkösiä kuin Beatles, Elvis Presley ja Rolling Stones yhteensä.

Elokuva huipentuu konserttiin, jossa veteraanimuusikot soittavat Motownin soulklassikkoja vierailevien solistien kera

K3

104 min

 

 

The Job  

Toiminta vuodelta 2003 ohjaus Kenny Golde pääosissa Daryl Hannah ja Brad Renfro.

C.J. March (Daryl Hannah) on seksikäs, kylmäverinen palkkamurhaaja, tunnettu nopeudestaan ja siitä että suorittaa tehtävän sataprosenttisen varmasti. Mutta nyt hän on tehnyt virhearvioinnin: hän on tullut vahingossa raskaaksi. On täysin eri asia tappaa tuntematon kuin ottaa henki omalta lapseltaan. Hän harkitsee vetäytyvänsä palkkamurhaajan hommista, mutta sitä ennen on suoritettava loppuun vielä yksi tehtävä jonka kohteena on nuoripari, ja nainen on raskaana. Aivan kuin hän itse. Ensimmäistä kertaa C.J ei pystykään tehtävään.. ja tällä alalla petos on anteeksiantamatonta

Tekstitys molemmissa
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska

R2

Pohjoismainen julkaisu

K15

**********************************************************

D41

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 37 vrk 18 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 37 vrk 18 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.