SIISTIT LEFFAT
POSTITUSKULUT MYYNTI-ILMOITUKSISSA: (1) = 2,5€ kirjekuoressa, (PP) = 5,90€ postipaketissa, (2) = 2,5€ ja HUOM! (2) + (2) on samassa kirjekuoressa myös 2,5€. POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. Tervetuloa ostoksille! Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN **** KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
(2) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos kahdessa myynti-ilmoituksessa on tässä (nro. 2). Sekä myöhemmin olen lisännyt myös tuonne POSTITUSKULUT: eteen (2) niin siitä huomaa nopeasti mahtuuko samaan kirjekuoreen kaksi tuotetta. Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. HUOM! Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10]
*************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT/PUHE]
 KUVIEN TUOTE

Stuart Little - DVD

Lapsi & perhe vuodelta 1999 ohjaus Rob Minkoff pääosissa Geena Davis ja Hugh Laurie.

Mitä tapahtuu, kun tuikitavallinen Littlen perhe adoptoi valloittavan pikku vintiön nimeltä Stuart? Herra ja rouva Little ovat aivan myytyjä, esikoispoika George on hieman ymmällään uudesta velipuolestaan, mutta perheen kissa alkaa punoa juonikkainta juontaan päästäkseen Stuartista ikiajoiksi. Mistä ihmeestä on kyse? Niin, Stuart on tietenkin? pikkuruinen hiiri ? eikä perheen elämä enää totisesti ole entisellään!

Käsikirjoitus
EB White

Näyttelijät
Geena Davis
Hugh Laurie
Michael J Fox
Nathan Lane
Chazz Palminteri

Kesto: 1 h 21 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti
Suomi

S

  ****************************************************** 
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D65) 070921

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  7,90 €
  Sulkeutuu 11 vrk 16 h 54 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  7,90 € Sulkeutuu 11 vrk 16 h 54 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.