SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Superman III - DVD

Seikkailu vuodelta 1983 ohjaus Richard Lester pääosissa Christopher Reeve ja Richard Pryor.

Teräsmiehestä on tullut superrenttu. Parta ajamatta ja pullo kourassa hän lentelee ympäri mailmaa aiheuttaen hankaluuksia ja kaaosta. Turistien harmiksi hän oikaisee Pisan kaltevan tornin ja sammuttaa olympiatulen aivan kalkkiviivolla. Tämän lisäksi hänellä on suhde blondin bimbon kanssa. Muutoksen takana on superrikollinen Webster ja tietokonenero Gorman - ja ennen kaikkea pala Kryptoniittia. Kryptoniittihan on mineraali, joka saa sankarimme aivan sekaisin. Teräsmies on saatu pois pelistä ja nyt rikolliset aikovat valloittaa maailman aseenaan supertietokone, jolla voi luoda hirmumyrskyjä ja maanvyöryjä...

Näyttelijät
Christopher Reeve
Richard Pryor
Jackie Cooper
Marc McClure
Annette O'Toole
Annie Ross
Pamela Stephenson
Robert Vaughn
Margot Kidder
Nancy Roberts

Kesto
120 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

 

D39

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 50 vrk 5 h 5 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 50 vrk 5 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.