SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Taivaallinen Tuonpuoleinen -  It's A Wonderful Afterlife - DVD: (Muovikansissa on hieman painauman jälkiä)

Kreikkalainen naimakauppa kohtaa Shaun of the Deadin hurmaavan hauskassa komediassa intialaisesta äidistä, joka vie pakkomielteensä avioliitosta pelottavan hauskoihin ulottuvuuksiin!

Leskirouva Sethi ei kestä ajatusta että hänen tyttärensä olisi yksinäinen ja tyytymätön. Olkoon, tyttö on hieman pulska ja jääräpäinen, mutta hänestä saisi ihanan vaimon, jos hänelle vain annettaisiin mahdollisuus. Rouva Sethi saa viimein tarpeekseen perheistä jotka hylkäävät hänen naimakauppansa ja ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Pian käynnissä on poliisitutkimus sarjamurhaajasta, joka kokkaa tappavaa currya. Uhrien haamut
palaavat kummittelemaan, sillä he eivät pääse tuonpuoleiseen ennen kuin heidän murhaajansa on pistetty päiviltä. Rouva Sethiä tuo ei haittaisi ? hän näkisi viimein kuolleen aviomiehensä ? mutta tyttö on naitettava ennen sitä! Haamut oivaltavat, että heidän on autettava sulhasjahdissa jotta he joskus pääsisivät taivaalliseen tuonpuoleiseen...

Gurinder Chadhan, elokuvan Parempi kuin Beckham ohjaajan, uusi kuolettava komedia!

2010

Ohjaus
Gurinder Chadha

Käsikirjoitus
Paul Mayeda Berges
Gurinder Chadha

Näyttelijät
Sanjeev Bhaskar
Steve Morphew
Steve Jones
Jamie Sives
Sendhil Ramamurthy
Mark Addy
Shabana Azmi
Goldy Notay
Sacha Shilov
Teghvir Gujral

Kesto:
96 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi ym

R2

K-13

Suomijulkaisu

***********************************************************

 

D25

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 91 vrk 5 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 91 vrk 5 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.