Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Take Me Home Tonight - DVD

Komedia vuodelta 2011 ohjaus Michael Dowse pääosissa Topher Grace ja Anna Faris.

A talented ensemble cast delivers laugh-outloud performances in this nostalgic comedy set on one night in 1988. When Matt Franklins (Topher Grace) high school crush Tori (Teresa Palmer) shows up at his dead-end mall job, he and his buddy Barry (Dan Fogler) devise a crazy scheme for Matt to finally win the girl of his dreams. But only time will tell if Matt can seduce this gorgeous goddess at a wild party and survive an outrageous night of seduction, destruction and debauchery. Take this hilarious comedy home tonight!

Näyttelijät
Topher Grace
Anna Faris
Michelle Trachtenberg
Teresa Palmer
Michael Biehn
Chris Pratt
Lucy Punch
Dan Fogler
Nathalie Kelley
Robert Hoffman

Kesto: 1 h 34 min

Teksti
Suomi
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R 2,4,5

Pohjoismainen julkaisu

K15

 

 

 

 

D25

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 86 vrk 3 h 45 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 86 vrk 3 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.