Kuvaus

Terapiassa / In Treatment - The Complete Collection (20DVD) 

HBO:n palkittu sarja kertoo Paul Westonista (Gabriel Byrne) joka on menestyvä psykiatri. Neljänä päivänä viikossa hän kuuntelee potilaidensa huolia ja auttaa heitä selviämään elämässään eteenpäin. Viidentenä päivänä sen sijaan on Paulin vuoro purkaa sydäntään omalle luotetulle psykiatrilleen.

Sisältää sarjan kokonaisuudessaan (yhteensä 106 jaksoa)

Pääosissa: Gabriel Byrne, Dianne Wiest

Valmistusvuosi: 2008 - 2010

Kesto: noin 44 h

 

ENSIMMÄINEN TUOTANTOKAUSI Hän kuuntelee. Terapeutti Paul (GABRIEL BYRNE) on epävarma istunnoissaan terapeuttinsa Ginan (DIANNE WIEST) luona, mutta hyvin itsevarma omien potilaidensa kanssa: lääkärin (MELISSA GEORGE), laivaston lentäjän (BLAIR UNDERWOOD), teini-ikäisen voimistelijan (MIA WASIKOWSKA) ja avioparin (JOSH CHARLES ja EMBETH DAVIDTZ) terapeuttina.

TOINEN TUOTANTOKAUSI Puhu minulle. Sarja jatkuu erillisinä psykoterapiaistuntoina, joissa tohtori Paul Weston (GABRIEL BYRNE) jatkaa omaa työskentelyään tohtori Gina Tollin (DIANNE WIEST) kanssa ja ottaa uusia potilaita, joita ovat entinen potilas (HOPE DAVIS), arkkitehtiopiskelija (ALISON PILL), nuori poika (AARON SHAW) ja stressaantunut yritysjohtaja (JOHN MAHONEY).

KOLMAS TUOTANTOKAUSI Totuudella on monta eri puolta. Tohtori Paul Westonilla (GABRIEL BYRNE) on elämässään uusia emotionaalisia ja fyysisiä haasteita (hän pelkää, että käsien tärinä on oire Parkinsonin taudista, johon hänen isänsä kuoli), ja lisäksi hän hoitaa kolmea uutta potilasta (DEBRA WINGER, IRRFAN KHAN ja DANE DEHAAN) ja käy uudella terapeutilla (AMY RYAN) New Yorkissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 7 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 34 vrk 7 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.