Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(RUOTSINKIELISET KANNET, MUTTA TEKSTITYS MYÖS SUOMEKSI!)

Hard Way - Rankka keikka - DVD

Toiminta vuodelta 1991 ohjaus John Badham pääosissa Michael J Fox ja James Woods.

Michael J.Fox ja James Woods ovat tähtinä tässä huikean jännitävässä toimintakomediassa, jonka on ohjannut, John Badham. 
Nick Lang (Fox) on suosittu filmitähti, joka pyrkii epätoivoisesti pääsemään eroon "kiltin pojan" filmi imagostaan. Lang uskoo saavansa kovan murharyhmän etsivän roolin, jos hän onnistuu saaman tuntumaa alan todellisuuteen seuraamalla oikeiden polisien elämää. Siksi lang lähtee viettämään muutaman viikon New Yorkin kadulla etsivä John Mossin (Woods) seurassa. 
Moss on sisukas ja hommansa hoitava kyttä, jon on pääsemässä julman sarjamurhaajan jäljille, joten hän ei tosiaankaan halua harmikseen ärsyttävää perässäroikkujaa. Mutta hänen pomonsa - joka sattuu olemaan Nick Langin fani - päättää toisin, ja Mossin on pakko keksiä keinot pitää Lang pois jaloista murhaajan jahdin ajan. 
Elokuva on non-stop-toimintaa ja -naurua, joka huipentuu henkeäsalpaavaan kohtaukseen Times Square -aukiolla. Lang ja Moss oppivat lopulta tulemaan toimeen keskenään... mutta vasta kovimman kautta.

Käsikirjoitus
Lem Dobbs
Michael Kozoll

Näyttelijät
Michael J Fox
James Woods
Stephen Lang
Annabella Sciorra
John Capodice
Luis Guzman
Ll Cool J
Mary Mara
Delroy Lindo

Kesto
110 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi
Saksa
Englanti

Ääni
Englanti 

R2,5

Ruotsijulkaisu

***********************************************************

D34

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 103 vrk 23 h 3 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 103 vrk 23 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.