SIISTIT LEFFAT
Facebookista uusimmat myynti-ilmoitukseni: www.facebook.com/siistitleffat
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Siisti DVD, muovikansissa hieman jälkiä)

Trainwreck: My Life as an Idiot - DVD

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Tod Harrison Williams pääosissa Stephen Adly Guirgis ja Jayce Bartok.

Jeff Nichols on todellinen kävelevä katastrofi . Hän on AA-kerhon  ja monien muiden tukiryhmien  jäsen 10 vuoden takaisen kohtalon päivän tapahtumien jäljiltä, jolloin hän tyri työhaastattelun, oli joutua junan alle ja upotti isäpuolensa jahdin kalastellessaan. Kokouksissa hän kuitenkin pitää valloittavan hauskoja puheita oireyhtymistään: tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö, oppimisvaikeudet, Touretten syndrooma ja tasapaino-ongelma. Hän on lähes 30-vuotias ja riippuvainen äidistään ja isäpuolestaan. Täydellinen luuseri siis. Kun Jeff tapaa Lynnin ? kauniin, mutta varatun naisen, joka ihastuu Jeffin tarinointiin Jeff rakastuu ja alkaa herätellä toiveita kirjailijan- ja stand-up-koomikon urasta. Tiedossa on tositapahtumiin pohjautuva, valloittava kohellusten sarja matkalla kohti uutta alkua.

Käsikirjoitus
Tod Harrison Williams
Jeff Nichols

Näyttelijät
Stephen Adly Guirgis
Jayce Bartok
Erica Berg
Susannah Bianchi
Lars Engstrom
Wynn Everett
Dennis Funny
Jeff Garlin
Kevin Geer
Mitchell Green

Kesto: 1 h 30 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.78:1 (anamorfinen)

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

H10

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 72 vrk 3 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 72 vrk 3 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.