Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: Itse levyssä ei juurikaan ole mitään jälkiä, mutta se on sillain harmaantunut, ei vaikuta mitenkään toistoon ja en tiedä vaikka olisi ihan tehtaalta asti sellainen ollut.
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Tohtori Jekyll ja neiti Hyde - Dr. Jekyll and Ms. Hyde - DVD

Komedia vuodelta 1995 ohjaus David Price pääosissa Sean Young ja Timothy Daly.

Tri Richard Jacksin elämä on poissa raiteiltaan. Hänen työtään hajuvesitehtaan tuoksukehittäjänä ei arvosteta ja tyttöystävän kanssa menee huonosti. Rikkaan sedän kuollessa muu suku rikastuu, mutta Richard perii suuren esi-isänsä, Tri Jekyllin muistikirjan ja ryhtyy tulkitsemaan sen muistiinpanoja. Lisäämällä vanhaan reseptiin muutamia omia keksintöjään hän onnistuukin aikaansaamaan väkivahvan juoman. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaan. Työtovereiden silmien edessä tapahtuu hämmästyttävä muutos. Richardin hiukset ja kynnet alkavat kasvaa ja vartalo saa uusia, hehkeän naisellisia ulottuvuuksial...

Käsikirjoitus
David Price
Tim Johnson

Näyttelijät
Sean Young
Timothy Daly
Lysette Anthony
Stephen Tobolowsky
Harvey Fierstein
Thea Vidale
Jeremy Piven
Polly Bergen
Stephen Shellen

Kesto: 1 h 27 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti

Kuva
4:3

R2

K11

***********************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

 

D25(21032019 )

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 91 vrk 14 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 91 vrk 14 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.