Kuvaus

dvd, Vaahteramäen Eemeli & Iida [lasten animaatio]

lainaus vuodelta 2013 leffatykki.comisra

Astrid Lindgrenin rakastettu satuhahmo Eemeli täyttää tänä vuonna 50 vuotta, sillä ensimmäinen Eemeli-kirja julkaistiin ensi kertaa vuonna 1963. Eemelin virallista synttäripäivää vietetään torstaina 23.5.

Eemelin juhlavuoden kruunaa uusi animaatioelokuva Vaahteramäen Eemeli ja Iida (Orig. Emil och Ida i Lönneberga), jonka tuottavat ruotsalaiset elokuvatuotantoyhtiöt Filmlance ja PennFilms. Elokuvan ohjaa ruotsalainen animaatio-ohjaaja Per Åhlin (mm. Mikko Mallikas, Pikku Kummitus Lapanen), jonka töitä Astrid Lindgren itse ihaili suuresti.

Elokuva kunnioittaa vahvasti Astrid Lindgrenin perinteitä ja perustuu Eemeli-kirjat kuvittaneen Björn Bergin alkuperäisiin, tunnettuihin kuvituksiin. Tarina pohjautuu suoraan Eemeli-kirjoihin ja on yhdistelmä kolmesta eri kirjasta: Eemelin metku n:o 325, Eemeli ja pikku Iidan metku sekä Eemelin sadas puu-ukko.

Animoitu koko perheen Eemeli-elokuva tulee Suomessa valkokankaille tulevana jouluna sekä suomeksi että ruotsiksi puhuttuna.

"Eemeli, pikku-Iida muut Vaahteramäen asukkaat ovat suomalaisten rakastamia hahmoja, ja lähdemmekin nyt huolella etsimään hahmoille sopivia suomalaisia ääniä", kertoo elokuvan Suomen teatterilevityksestä vastaava Timo Räisänen SF Film Finland Oy:sta.

Astrid Lindgren (1907-2002) on yksi maailman rakastetuimmista lastenkirjailijoista. Hänet tunnetaan Eemelin lisäksi mm. Peppi Pitkätossun ja Katto Kassisen äitinä. Eemeli oli kenties Lindgrenille itselleen läheisin hänen luomansa satuhahmo: Lindgren haki inspiraatiota Eemeliin isänsä Samuel Augustin ja veljensä Gunnarin lapsuudesta. Samuel August kasvoi Vimmerbyn kylässä ja oli elävä tarinankertoja. Näitä isän lapsuusmuistoja Lindgren käytti Eemeli-kirjoissa.

Eemelin metkut tunnetaan ympäri maailman, sillä Eemeli-kirjoja on myyty yhteensä yli 30 miljoonaa kappaletta ja käännetty 52 kielelle. Suomessa Eemeli-kirjoja on julkaissut WSOY jo vuodesta 1970. Juhlavuoden kunniaksi WSOY on julkaissut Eemelin verstashuoneessa -kokoelman, jossa on mukana neljä kuvakirjaa (Eemeli ja keittokulho, Eemelin sadas puu-ukko, Eemeli ja Liinan poskihammas ja Se Eemeli, se Eemeli) sekä hahmoina Eemeli, pikku Iida ja tilan eläimiä.

kesto noin 1 h (60 min)
valmitusvuosi 2013

ääni: Dolby Digital 5.1 / suomi, ruotsi, norja, tanska
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, tanska + ruotsi heikkokuul.
alue: 2, PAL
muuta: kuvaus leffatykki.comissa
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 5,8 points

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 12 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,23 € Sulkeutuu 99 vrk 12 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.