Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(UUSI käyttämätön DVD, mutta ei ole suojamuoveissa!)

Vaaleanpunainen pantteri iskee jälleen - DVD

Komedia vuodelta 1976 ohjaus Blake Edwards pääosissa Peter Sellers ja Herbert Lom.

Peter Sellers on "loistovedossa" (Cue) onnettomuusalttiina komisario Clouseauna - mitä mielikuvituksellisimmissa valepuvuissa, "raivokkaan hauskoissa karatekohtaamisissa" (Time) arvoituksellisen Caton (Burt Kwouk) kanssa ja seksikkään venäläisvakoojattaren (Lesley-Anne Down) 
vaarallisesti vietävänä. Raivostuttavan epäpätevän Clouseaun hulluuden partaalle ajama ex-ylikomisario Dreyfus (Herbert Lom) hallitsee tuomiopäivänvekotinta ja uhkaa tuhota maailman. Hänen ainut vaatimuksensa? Nähdä Clouseau kuolleena! Mutta hänen arkkivihollisensa tyhmäksi onneksi palkkamurhaajat eivät tunnu onnistuvan tehtävässään ? vaikkakin Clouseau saattaa hoitaa homman itse loppuun kömpelöllä käytöksellään...

Käsikirjoitus
Blake Edwards
Frank Waldman

Näyttelijät
Peter Sellers
Herbert Lom
Lesley Anne Down
Burt Kwouk
Colin Blakely
Leonard Rossiter
Andre Maranne
Byron Kane
Dick Crockett

Kesto
99 min

Teksti
Suomi
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

D18

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 102 vrk 10 h 37 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 102 vrk 10 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.