SIISTIT LEFFAT
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin minun on valitettavasti annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Enemmän lisätietojani esim. noudoista löytyy sopimusehdoista jotka ovat tuossa oikealla. P.S. Tiedän, että nämä tiedot tässä ennen kohteen tietoja harmittaa monia, kun niitä on näin paljon, mutta kun uusia Huutonetin käyttäjiä tulee joka päivä, niin siksi nämä tiedot ovat heti alussa, niin ehkä säästyy kysymyksiltä minulta ostamisesta ja ainahan näiden yli voi hypätä tuotetietoihin tai vaikka suoraan kohtaan Osta.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa, ja se siis lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Kannattaa, siis katsoa, jos valikoimastani samalla löytyisi ostettavaksi vaikkapa toinen mieleinen tuote joka mahtuisi samaan kirjekuoreen, niin saisi molemmat yksillä 2€ postikuluilla kotiin. Huom! Mikäli kertaostos minulta ylittää 40€, niin postikuluja ei ostajan tarvise maksaa Manner-Suomeen erikseen, eli ns. ollenkaan, jos toimitus on postitse. Ahvenanmaalle postituskulut tapauskohtaisesti. Noutaessa yli 40€ ostoksista saa alennusta 2-6€ riippuen siitä mitä postitus olisi maksanut.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Vain seksiä - DVD

Komedia vuodelta 2011 ohjaus Will Gluck pääosissa Justin Timberlake ja Mila Kunis.

Nuori ja kaunis Jamie onnistuu rekrytoimaan San Franciscossa asuvan Dylanin työnantajansa leipiin New Yorkiin. Pari tuntee vetoa tosiinsa mutta hoksaa pian, ettei kumpikaan ole halukas sitoutumaan. Siksi Jamie ja Dylan päättävätkin olla vain ystäviä - jotka harrastavat seksiä. Järjestely on täydellinen, kunnes molemmat huomaavat, ettei seksiä ja ystävyyttä olekaan kovin helppo yhdistää.

Kesto
105 min

Teksti
Suomi
Ruotsi ym

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen

Lisämateriaali
» Poistettuja kohtauksia
» poistettuja otoksia
» Ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraita

R2

Suomijulkaisu

K13

***********************************************************

D24

   

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  3,95 €
  Sulkeutuu 99 vrk 17 h 6 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  3,95 € Sulkeutuu 99 vrk 17 h 6 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.