Kuvaus

dvd, Virtahepo tulee päivälliselle [komedia]

John Jecksin hupaisa brittikomedia, joka pohjautuu Stephen Fryn bestselleriin.

Ted Wallace (Roger Allam) oli aikoinaan lyömätön, innostunut ja lahjakas runoilija täynnä energiaa. Mutta lahjakkuus alkoi pikku hiljaa rapistua, ja Wallacen oli elätettävä itsensä teatteriarvostelijana. Hän sai potkut elämöityään teatteriesityksessä, ja siitä tarina alkaa: Kummityttönsä Janen pyynnöstä hän matkustaa Norfolkissa sijaitsevaan Swafford Hallin kartanoon, lordi Michael Loganin vieraaksi (Matthew Modine). Janelle lähettämissään kirjeissä hän kertoo asioista, jotka kiinnostavat häntä edelleenkin eniten eli naisista, seksistä, runoudesta, taiteesta ja korkeasta moraalista. Samalla hän pitää tarkasti silmällä kummipoikaansa Davidia (Tommy Knight) ja merkitsee muistiin havaitsemiaan merkillisiä tapahtumia. Parhaaseen Agatha Christie -tyyliin hän alkaa tutkia asioita tarkemmin.

Roger Allam tunnetaan elokuvista ”The Lady In The Van” ja ”Mr. Holmes”, ja hän on kahdesti voittanut Olivier-palkinnon. Matthew Modinen suurimmat elokuvaroolit osuivat 80- ja 90-luvulle kuten ”Kaikki isäni hotellit”, ”Birdy”, ”Full Metal Jacket” ja ”Elämän oppitunnit”. Modine näyttelee edelleenkin sekä elokuvissa että tv-sarjoissa, muun muassa nyt huippuajankohtaisessa tv-sarjassa ”Stranger Things”.

Genret: komedia
Valmistusvuosi: 2017
Pituus: 89 min
tuottajat: Jay Taylor, Alexa Seligman
ohjaaja: John Jencks
käsikirjoitus: Tom Hodgson, Blanche McIntyre, Stephen Fry
Maat: USA, Etelä-Afrikka, Sambia, Saksa
Kielet: englanti

pääosissa: Roger Allam, Fiona Shaw, Matthew Modine, Tim McInnerny, Emily Berrington, Geraldine Somervile, Tommy Knight, Lyne Renee, Dean Ridge, Emma Curtis

ääni: Dolby Digital 5.1 / englanti
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
alue: 2, PAL
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 6,4 points

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 12 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,40 € Sulkeutuu 59 vrk 12 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.