Kuvaus

dvd, Virus (Jamie Lee Curtis, Donald Sutherland, William Baldwin) UUSI / New [kauhu, sci-fi]

Rahtilaiva Sea Starin miehistö löytää tutkalaitteita täynnä olevan venäläisen tutkimusaluksen keskeltä merta. Laiva vaikuttaa hylätyltä, mutta sen uumeniin kätkeytyy hirvittävä salaisuus. Sea Starin tuhouduttua myrskyn kourissa miehistö pelastautuu aavelaivaan. He eivät tiedä, että siellä on jotain vierasta. Jotain, joka haluaa tuhota Maata vaivaavan viruksen... ihmiset.

Jamie Lee Curtis ("H20"), Donald Sutherland ("Tehtävä mahdoton"), William Baldwin ("Taivaansilpoja") taistelevatihenkensä edestä tuntematonta vihollistaivastaan. Suosittuihin sarjakuviin pohjautuvan käsikirjoituksen ovat elokuvaksi muokanneet tekstinikkarit mm. "Die Hardin" ja "Pyhimyksen" menestyksen takana. Karmivan hyvien erikoistehosteiden vauhdittamaa scifi toimintaa!



Eristäytyneisyys on kauhun yksi kulmakivi. Tällä kertaa eristäytyneisyys on lähes pimeän avaruuden veroista, kun tapahtumat ottavat paikkansa Tyynellä valtamerellä, jossa hirmumyrskyn vahingoittama piskuinen hinaaja löytää hylätyn venäläisen tutkimusaluksen. Miehistön siirryttyä hylättyyn alukseen pelastuspalkkion innoittamana alkaakin tapahtua kummia. Avaruudesta on satelliitin kautta pesiytynyt alukselle pirullinen voima. Ihmiset aloittavat puolustustaistelun pahaa vastaan.

Virus ei ole kovin omaperäinen elokuva. Tarina rakentuu klassiseen, mutta toimivaan kaavaan. Ongelmat sen sijaan ovat pesiytyneet aiheen hahmotteluun. Ideat tuntuvat kovin puhkihinkatuilta näinä x-fileiden siunaamina aikoina. Avaruudesta tupsahtanut energian olomuodossa toimiva yliälykäs eliö on kuin tietokoneistettu The Thing. Turhan trendikkäältä haiskahtaa myös mömmiäisen motiivit maahantuloonsa: ihmiset ovat tuhoava eliölaji, virus, joka pitää tuhota.

Karkeasta oloasustaan huolimatta Virus on kokonaisuutena toimiva. Pikkuvirheet antaa helposti anteeksi, kun on päässyt tunnelmaan, johon nykyelokuvissa harvoin enää törmää. Kauhu on kiehtovaa. Ja - vaikka Virus Suomessa tuleekin suoraan videolle Viimeisen horisontin tapaan, mistään halpatuotoksesta ei suinkaan ole kysymys. Huolellinen tuotantokoneisto näkyy niin teknisessä toteutuksessa kuin näyttelijävalinnoissakin. Donald Sutherland, Jamie Lee Curtis ja William Baldwin hoitavat leiviskänsä kelvollisesti.

Genret: Toiminta, Kauhu, Sci-fi
Valmistusvuosi: 1999
Pituus: 100 min
Ohjaajat: John Bruno
Käsikirjoittajat: Chuck Pfarrer, Dennis Feldman
pääosissa: Donald Sutherland, Jamie Lee Curtis, William Baldwin
Maat: USA, Iso-Britannia, Saksa, Japani, Ranska
Kielet: englanti, venäjä

ääni: Dolby Digital 2.0 surr. & DD 5.1 / englanti
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
alue: 2, PAL
muuta: useita arvioita leffatykki.comissa
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 5,0 points

Uusi dvd-elokuva ja yhä muoveissa

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 vakiokokoa olevaa cd-, bluray- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 14 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,80 € Sulkeutuu 72 vrk 14 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.