SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA; www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskulut C5 kirjekuoressa, jos tuote tai jopa kaksi (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) siihen mahtuvat on vain 2,5€ tai Postin Plus-merkillä 4€. UUTTA! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*************************************
Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - POHJOISMAINEN JULKAISU]

Warriors: Attila The Hun - DVD

Dokumentti/draama

Kaikkien aikojen pelätyimmän soturin, hunnien hallitsija Attilan nimestä on tullut kunnianhimon ja kostonhimoisen raakalaisuuden synonyymi. Nöyryyttävän tappion jälkeen Attila päätti vielä kerran hyökätä Roomaan. Päätös oli olosuhteisiin nähden ainutlaatuinen, eikä Rooman valtakunta koskaan toipunut sen seurauksista.

Kesto: 90 min

Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska

Kieli: Englanti

R2

K18

  ***********************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D97)07062019

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,50 €
  Sulkeutuu 111 vrk 22 h 23 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,50 € Sulkeutuu 111 vrk 22 h 23 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.