SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Weirdsville - DVD

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Allan Moyle pääosissa Matt Frewer ja Joey Beck.

Dexter ja Royce ovat tavallisia, välinpitämättömiä löysäilijöitä, jotka asuvat pienessä preeriakaupungissa. Weirdsville on täynnä kaikenlaisia outoja tyyppejä ja kummallisia yhteensattumia, mutta mahdollisuuksia siellä ei ole juuri mihinkään. 

Kun Roycen tyttöystävä Matilda kuolee otettuaan yliannostuksen heidän kamakätköstään, he päättävät haudata tämän hylätyn drive-in-teatterin kellariin. Heidän suunnitelmansa olisi voinut toimia ihan hyvin, mutta tilanne riistäytyy käsistä, kun he huomaavat, että paikka, johon he olivat hautaamassa Matildaa, onkin myös satanistien käytössä: nämä suorittavat siellä rituaalisia uhrimenojaan.

Näyttelijät
Matt Frewer
Joey Beck
Wes Bentley
Raoul Bhaneja
Greg Bryk
Randy Butcher
Maggie Castle
Joe Dinicol
Derek Gilroy

Kesto
90 min

Teksti
Suomi, ruotsi ym.

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

D53

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 87 vrk 9 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 87 vrk 9 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.