SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - KANNEN KIELI UNKARI, PUOLA tai jokin muu?]

(Siisti kokonaisuus, en havainnut DVD:ssä naarmuja tai muita jälkiä)

Zelig - DVD

Komedia vuodelta 1983 ohjaus Woody Allen pääosissa Woody Allen ja Mia Farrow.

Herra Omintakeisuus? Vai herra Persoonallisuushäiriö? Se selviää Woody Allenin rasavillissä fiktiivisessä dokumentissa identiteettikriisistä, joka paisuu hillittömiin mittasuhteisiin. Temaattisesti pulmallinen, teknisesti monimutkainen ja täynnä hämmästyttäviä erikoistehosteita oleva Zelig on täyttä taikaa! Henkeäsalpaava kahden Oscar®in* ehdokas on jälleen todiste siitä, että Allen on aikansa etevimpiä amerikkalaisia elokuvantekijöitä. Leonard Zelig (Allen) on sosiaalisesti nopeasti mukautuva näyttelijä, jonka neuroottinen epävarmuus pakottaa hänet matkimaan  psyykkisesti ja fyysisesti ketä tahansa kenen kanssa hän on. Tohtori Eudora Fletcherin (Mia Farrow) hoitamana Zelig parantuu hitaasti ja nousee samalla mitättömästä kummajaisesta kansalliseksi kuuluisuudeksi  ja Eudoran sulhaseksi! Kun kuitenkin ilkityöt Zeligin mielenterveydellisestä menneisyydestä nousevat pintaan (varkaus, kaksiavioisuus ja luvaton umpilisäkkeen poisto), niin ihmiskameleontti pääsee jälleen valloilleen ja Eudoran täytyy kääntää maailma ympäri löytääkseen  ja pelastaakseen  ainoan miehen, jonka hän on koskaan halunnut!

Käsikirjoitus
Woody Allen

Näyttelijät
Woody Allen
Mia Farrow
John Buckwalter
Marvin Chatinover
Stanley Swerdlow
Paul Nevens
Howard Erskine
Ralph Bell
Richard Whiting

Kesto
72 min

Teksti
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti 
Unkari
Puola

R2

***********************************************************

D73

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 70 vrk 4 h 25 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 70 vrk 4 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.