Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD:Cars 2..uusi.

Taustaa:

Mutkia, töyssyjä ja hillittömän hauskoja käänteitä!Kilpuritähti Salama McQueen ja verraton hinausauto Martti suuntaavat uusille jännittäville urille elokuvassa “Autot 2” osallistuessaan kautta aikain ensimmäiseen kaikille kilpa-autoille tarkoitettuun mestaruussarjaan, jossa ratkaistaan, kuka on maailman nopein auto. 
 
Matka mestaruuteen on kuitenkin täynnä mutkia, töyssyjä ja hillittömän hauskoja käänteitä, kun Martti tempautuu mukaan aivan omaan seikkailuunsa – kansainvälisen vakoilun maailmaan. Martti joutuu valitsemaan, auttaako ystäväänsä Salama McQueeniä maailman kovimmassa kisassa vai antaako hinausapua huippusalaiselle operaatiolle, jota johtavat brittiläinen mestariagentti Finn McMissile ja tämän hemaiseva agenttiharjoittelija Holli Shiftwell. 
 
Huikea seikkailu johdattaa Martin lopulta kurvailemaan halki Japanin ja Euroopan katujen vauhdikkaassa takaa-ajossa, jota koko maailma seuraa henkeään pidätellen ja jonka perässä hänen ystävänsä yrittävät pysyä. Mukana menossa on upouusi kaarakaarti, jossa kaasuttelee niin kovanaamaisia konnia kuin kansainvälisiä kilpuritähtiäkin.  
 
 
******** 
 
...erittäin hyvä, edeltäjäänsä parempi, ralliseikkailu. 
-Outi Heiskanen, sub.fi 

 

Julkaisupäivä:23-11-2011Alkuperäisnimi:Cars 2Genret:
Animation
Children´s movies
AdventureValmistusvuosi:2011Ohjaaja:John LasseterPääosissa:SUOMENKIELISET ÄÄNET:
Martti HEIKKI SILVENNOINEN
Salama McQueen SAMI UOTILA
Finn McMissile NEIL HARDWICK
Holli Shiftwell JONNA JÄRNEFELT
Miles Axlerod JANNE KATAJA
Francesco Bernoulli PETTERI SUMMANEN
Oskari Kaasari OSKARI SAARI
Grem MATTI RISTINEN
Professori Zündapp ANDRÉ WICKSTRÖMLevyjen määrä:1Pituus:107Ikäraja:Sallittu lapsilleTekstitys:Suomi, ruotsi, englantiKuvamuoto:(16:9)Ääni:Dolby Digital 5.1Maakoodi:2Puhuttu kieli:Suomi,ruotsi, englantiJakelija:Disney Pixar

PUHUTTU SUOMEKSI!


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.7.2018 13:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.