Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD:Pirates of the Caribbean 1-4.

Pirates of the Caribbean - Kuolleen miehen kirstu:

Hurmaava hulttio, kapteeni Jack Sparrow (Johnny Depp) on palannut ja tarjoaa mahtavan, henkeäsalpaavan ja loputtoman ilottelun, joka on ryyditetty maukkaalla merirosvohuumorilla, kauheilla merihirviöillä ja mustalla magialla.

Jackilla on nyt verivelka maksettavanaan - hän on sielunsa velkaa legendaariselle Davy Jonesille, merten syvyyksien herralle... mutta nokkela Jack ei aio antautua ilman taistelua. Matkan varrella myös neuvokas Will Turner (Orlando Bloom) ja kaunis Elizabeth Swann (Keira Knightley) joutuvat mukaan epäonnen kurimukseen, joka syntyy Jackin yrittäessä estää kohdalleen lankeavan ikuisen kirouksen tarunhohtoisen "kuolleen miehen kirstun" avulla.




Pirates of the Caribbean - Mustan helmen kirous:

Pelätty ryöväri Barbossa (Geoffrey Rush) kaappaa kuvernöörin kauniin tyttären Elisabethin (Keira Knightley). Tytön ystävä ja salainen ihailija Will (Orlando Bloom) päättää pelastaa hänet. Saadakseen pelastusoperaationsa vauhtiin, joutuu Will turvautumaan pahamaineiseen Jack Sparrow -nimiseen merirosvoon, jolla myös on kana kynittävänä Barbossan kanssa. Mutta Will ei tiedä, että Barbossa miehineen on kirottu. Ja kirous on kumottava ennen kuin heidät voidaan voittaa...


Pirates Of The Caribbean - Maailman Laidalla:

Koe seikkailun huipentuma, Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla nyt 2-levyisenä Limited Edition -DVD:nä. Hiekkamerelle Davy Jonesin loukkuun vangittu kapteeni Jack Sparrow (Johnny Depp) on viimeinen Bretherenin oikeuden merirosvopäälliköistä, joiden pitää kokoontua viimeisen kerran yhteen puolustamaan vapautta rakastavien merirosvojen elämäntapaa. Mutta ensin hänet pitää löytää ja pelastaa. Mukana on mahtavaa lisämateriaalia myyteistä, magiikasta ja elokuvanteosta, ja se tekee Limited Edition -versiosta tämän
merirosvotrilogian unohtumattoman, villin ja hurjapäisen päätösjakson.



Pirates Of The Caribbean - Vierailla vesillä:

Disney ja tuottaja Jerry Bruckheimer ovat jälleen luoneet mahtavan seikkailun, joka on täynnä huumoria ja toimintaa, mistä onkin tullut Pirates-elokuvien symboli. Johnny Depp tekee paluun kapteeni Jack Sparrow?n rooliin elokuvassa Pirates of the Caribbean ? Vierailla vesillä. Tarina kertoo totuudesta, petoksesta, nuoruudesta, kuolemasta ? ja merenneidoista. Jack tapaa vanhan tutun (Penélope Cruz), eikä saa selkoa onko kyseessä rakkaus vai onko nainen häikäilemätön petturi, joka käyttää Jackia hyväkseen löytääkseen myyttisen Nuoruuden lähteen. Jack pakotetaan hurjan Mustaparran (Ian McShane) alukselle eikä hän tiedä, kumpi on pelottavampi ? Mustaparta vai nainen menneisyydestä. Ohjaaja Rob Marshall ei ole säästellyt ruutia luodessaan upeat taistelukohtaukset, mystiikan ja nasevan sanailun. Aarrearkullinen lisämateriaalia seuraa mukana seikkailuun, jonka ei haluaisi koskaan päättyvän.


Kaikki on tekstitetty suomeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 11:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.