Kuvaus

DVD: Sony Pictures Animation Vol. 2 

Sisältää piirretyt:

Poutapilviä ja lihapullakuuroja 2: Keksijä Flint Lockwood luuli pelastaneensa maailman tuhotessaan kuuluisimman keksintönsä, koneen, joka teki vedestä ruokaa aiheuttaen samalla juustopurilaiskuuroja ja spagettitornadoja. Flint saa kuitenkin pian tietää, ettei hänen keksintönsä hävinnytkään. Nyt se yhdistää ruoan ja eläimet valmistaakseen ruokaeläimiä! Flint ystävineen ajautuu herkulliseen seikkailuun käydessään taisteluun tacokrokoja, rapuapinoita, hippopottuja, hampparihämiksiä ja muita ruokaotuksia vastaan pelastaakseen maailman - jälleen kerran!

Hotel Transylvania: Tervetuloa Hotel Transylvaniaan, Draculan ylelliseen viiden tähden lomahotelliin, jossa hirviöt perheineen voivat vaihtaa vapaalle suojassa ihmisten katseilta. Eräänä erityisenä viikonloppuna Dracula on kutsunut kaikki parhaat ystävänsä – muun muassa Frankensteinin vaimoineen, muumion, näkymättömän miehen ja ihmissusiperheen – juhlistamaan rakkaan tyttärensä Mavisin 118. syntymäpäivää. Draculalle näiden legendaaristen hirviöiden kestitseminen ei ole ongelma eikä mikään, mutta viikonloppu saa yllätyskäänteen, kun eräs tavallinen poika tupsahtaa hotellille ja muuttaa kaiken!

Karvakamut 2: Elliot rakastuu päätä pahkaa Giselleen. Tie alttarille käy kuitenkin mutkien kautta, kun hemmotellut lemmikit kaappaavat herra Weenien tavoitteenaan palauttaa se omistajilleen. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy ja muut metsän asukit lähtevät yhteistuumin pelastamaan makkaranmuotoista kaveriaan ja päätyvät vihollisen leiriin: lemmikkien maailmaan. Fifi -villakoiran johtama joukko ei aio päästää herra Weenietä vapaaksi ilman taistelua. Pystyykö pikkupuudeli todella päihittämään 400-kiloisen harmaakarhun? Meneekö Elliot koskaan naimisiin Gisellen kanssa?

Pirates: Lähde mukaan hauskalle matkalle valtamerten suurimman rosvojoukon kanssa ja nauti merirosvojen hulvattomista tempauksista! Kun surullisenkuuluisa Piraattikapteeni jää jälleen kerran kilpailijoidensa Musta Bellamyn ja Ahnas Lissun jalkoihin, hän päättää lähteä tavoittelemaan himoittua Vuoden Piraatti - palkintoa. Uskollinen drontti Polly ja sekalainen miehistö rinnallaan Piraattikapteenin on taisteltava kammottavaa kuningatarta vastaan, pelastettava nuori tiedemies ja pidettävä kiinni merirosvojen tärkeimmästä aarteesta – seikkailusta!

Smurffit 2: Ilkeä velho Gargamel luo pari pahanilkistä smurffien kaltaista olentoa, tuhmuria, saadakseen itselleen salaperäistä smurffiesanssia. Hänelle kuitenkin selviää pian, että hän saa haluamansa vain Smurffiinan avulla. Tämä osaa loitsun, joka voi muuttaa tuhmurit oikeiksi smurffeiksi. Kun Gargamel tuhmureineen kidnappaa Smurffiinan ja vie tämän Pariisiin, Suursmurffi, Tohelo, Ärjy ja Kaunosmurffi päättävät lähteä pelastusretkelle yhdessä ihmisystäviensä Patrick ja Grace Winslow n kanssa!

Suomenkielinen tekstitys ja puhe. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 4 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,99 € Sulkeutuu 114 vrk 4 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.