Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD:t: Tuhkimo 1 , 2 ja 3

- Tuhkimo. Disneyn 12.klassikko

Tuhkimo kuuluu ehdottomasti Disneyn rakastetuimpiin klassikoihin ja on kaikkien tunnetuin prinsessaelokuva. Tätä juhlajulkaisua varten on elokuvan ääni ja kuva digitaalisesti remasteroitu. Astu kaikkien aikojen sadun lumoavaan maailmaan!
Tuhkimo raataa omassa kodissaan ilkeän äitipuolen ja häijyjen sisarpuolten palvelijana. Joka päivä hän siivoaa, pesee ja parsii ja saa kuulla, ettei ole minkään arvoinen. Hänen ainoina ystävinään ovat hiiret Huli ja Vili ja Bruno-koira, jotka rakastavat hyväsydämistä tyttöä. Kuninkaan linnassa järjestetään juhlat, jonne kutsutaan kaikki nuoret naiset valtakunnasta. Myös Tuhkimo uneksii pääsystä linnan juhliin.Mutta se taitaa jäädäkin uneksi, sillä miten hän koskaan pääsisi sinne? Hän ei edes ole ehtinyt ommella valmiiksi pukuaan, mutta eläinystävät ja haltiatarkummin taika tekevät unelmasta totta. Aikaa ole paljon - keskiyöllä taika raukeaa, vaunut muuttuvat kurpitsaksi ja kauniista
prinsessasta tulee taas piikatyttö?



-Tuhkimo 2 : Unelmien prinsessa

Ja niin he elivät onnellisina elämänsä loppuun saakka? Mutta mitä sitten tapahtui? Elokuvan Tuhkimo II - Unelmien prinsessa myötä jatkuu Tuhkimon lumoava satu. Likainen esiliina on riisuttu pois, eikä ilkeä äitipuoli enää tee elämää hankalaksi. Tuhkimo on muuttanut linnaan, ja elämä prinsessana odottaa. Hänen hiiriystävänsä Huli ja Vili yhdessä haltijatarkummin kanssa tekevät parhaansa auttaakseen häntä kaikissa uusissa tehtävissä. Ensimmäiseksi koettelemukseksi muodostuvat vuotuiset kuninkaan juhlat, jotka Tuhkimo haluaa järjestää omalla tavallaan. Vilillä on linnassa aivan oma seikkailunsa, sillä hyvä haltiatar muuttaa hänet ihmiseksi. Mutta vaikein Tuhkimon tehtävistä on kuitenkin auttaa sisarpuolia löytämään oma tiensä ja tunnistamaan aito rakkaus.



- Tuhkimo 3 : Taikansa kutakin

Valmistaudu seikkailuun Tuhkimo III: Taikansa kutakin!

Tuhkimon elämä linnassa on täydellistä, kunnes ilkeä äitipuoli saa käsiinsä hyvän kummitädin taikasauvan. Pahantahtoinen taika kääntää ajan ratasta taaksepäin ja pyyhkii pois prinssin muistot Tuhkimosta tanssiaisissa vaarantaen Tuhkimolta onnellisen lopun. Huli ja Vili rientävät avuksi, mutta ehtivätkö he ajoissa? Jääkö kaikki vain Tuhkimon haaveeksi, vai voittaako aito rakkaus kaikki vastoinkäymiset?

Musiikintäyteinen seikkailu Tuhkimo III yllättää ja lumoaa ja Tuhkimon tarina on vihdoin täydellinen!



Kaikki on puhuttu suomeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 20:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.