Kuvaus

 

DVD:t: Viiru ja Pesonen x 4:

Viiru ja Pesonen:
Viirun mielestä siivoaminen ei kuulu kissan velvollisuuksiin, ainakaan Pesosella ei ole oikeutta käskeä häntä niin ikävään puuhaan. Niinpä Viiru päättää kirjoittaa itse kuninkaalle. Siitä alkaa hauska seikkailu, johon lisämaustetta tuovat naapurissa asustava yliutelias Kosonen sekä Pesosen tungetteleva Alfred-veli.

Kesto
76 min

Viirun syntymäpäivä:
Viiru ja Pesonen ovat järvellä kalassa. Kesken kaiken tuuli yltyy ja alkaa sataa lunta. Kaiken lisäksi tulee pimeää! Eksyksissä myrskyn keskellä ystävykset joutuvat etsimään suojaa ihan oikeasta iglusta! Siellä Viiru ja Pesonen muistelevat kuluneen vuoden tapahtumia.

Kesto
74 min

Viiru ja Pesonen joulupuuhissa:
Joulu on jo ovella, kun Viiru-kissa kuulee lasten puhuvan pukista ja tontuista... Viiru ei ole vielä koskaan tavannut joulupukkia, joten se syöksyy kotiin Pesosen luokse vaatimaan selitystä. Pesonen selittää, että ehkäpä joulupukki tulee jouluna. Tai ehkä pukki ei tule ollenkaan, sitä kun ei voi koskaan tietää varmasti. Viiru ei tyydy tähän vastaukseen, joten hän yrittää pakottaa Pesosen lupaamaan että pukki tulee ? muuten hän ei aio tosiaankaan viettää joulua enää koskaan!

Kesto: 74min.

Viiru & Pesonen - Muisti Pätkii :

Lasten suosikit Viiru ja Pesonen kokevat taas uuden seikkailun . tällä kertaa Pesonen keksimispuuhissaan joutuu pieneen onnettomuuteen, joka vie hänen muistinsa. Kun mikään ei tunnu auttavan, alkaa Viiru kertoa tarinoita mitä hauskimmista seikkailuista, jos jokin niistä muistuisi Pesoselle mieleen!

Kesto
70 min

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 22 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,99 € Sulkeutuu 98 vrk 22 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.