Tuote on myyty käyttäjälle ojis491 hintaan 25 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset

DYYNI - 1984
Dyyni on valtava, uhkaava ja epäystävällinen planeetta maailma, jonka tapahtumat sijoittuvat 10.000 vuoden päähän tulevaisuuteen. Jättiläismäiset, kilometrejä pitkät hirviöt käyttävät ihmisiä ravinnokseen, kuin hyönteisiä. Raivokkaat hiekkamyrskyt muuttavat ihmislihan pölyksi muutamassa sekunnissa.
Kuolema muuttuu tässä ympäristössä arkiseksi tapahtumaksi. Planeetalla on kuitenkin jotain joka houkuttelee tunkeilijoita Melange kasvi, joka on avain kuolemattomuuteen ja kosmiseen voimaan, jonka avulla liikutaan paitsi ajassa myös maailmankaikkeudessa. Sillä, jolla on kasvi on myös universumin valta
DYYNI - Dune - 2000
Rohto melange. Se mahdollistaa tähtienvälisen matkustamisen, pidentää elämää sen laatua parantaen ja antaa mahtavia voimia. Ilman melangea ulkoavaruuden planeetoille levinnyt ihmiskunta on avuton. Ja melangea saa vain yhdeltä planeetalta koko tunnetussa maailmankaikkeudessa... Arrakis, jota myös Dyyniksi kutsutaan, on rutikuiva aavikkoplaneetta ja ainoa melangen lähde. Arrakiksen merkitys on mittaamaton; galaksien välinen kriisi uhkaa, keskipisteenään valtavien hiekkamatojen asuttama Dyyni...
CHILDREN OF DUNE - 2003
Perintö velvoitti hallitsemaan. Kohtalo tuomitsi hajottamaan.
Aavikkoplaneetta Arrakisilla eli Dyynillä rauha on vallinnut jo 12 vuotta. Ihmiset ovat onnellisia ja planeetta kukoistaa. Synkät pilvet alkavat kuitenkin kasautua horisontissa, kun poliittinen juonittelu ja valtataistelu jatkuvat sukujen välillä. 
Vanhat veriviholliset lyöttäytyvät yhteen ja uusia vihollisryhmiä syntyy. Sota on väistämätön...
DUNE- 2021 ( uusi, muoveissa )
Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan. Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta ja arvokkaimmasta tunnetusta raaka-aineesta – hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet – vain pelkonsa voittavat selviävät.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.3.2024 20:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.