Kuvaus

[10/16]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvannmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos C.G.E. MANNERHEIMIN diggareille.

MAKSAA TILATESSA 18,10e + PK -> KATSO  hhttps://www.booky.fi/tuote/eleonora_joffe/mannerheim_chevalier_kaartin_kasvatti/9789511274216
 

Eleonora Joffe: MANNERHEIM - Chevalier-kaartin kasvatti

Teoksen polttopiste on Mannerheimin identiteetin muotoutumisen kannalta keskeisessä vaiheessa: Pietarin chevalier-kaartin koulutuksessa ja tämän valiojoukon kesken syntyneessä elinikäisessä veljeydessä. Siirtyessään lopullisesti Suomeen joulukuussa 1917 Mannerheim ei suinkaan sulkenut ovea menneisyyteensä. Kirjeenvaihto ja tapaamiset tuttujen ja tuntemattomienkin venäläisten kanssa jatkuivat aina 1940-luvun loppuun saakka. 

Eleonora Joffe (s.1949)on nykyään Suomessa asuva valkovenäläissyntyinen muusikko ja kirjailija. Hän on tehnyt suurtyön kartoittaessaan Mannerheimin kirjeenvaihtoa venäläisten emigranttien kanssa. Käytössä ovat olleet niin Suomen, Venäjän, Ranskan, USA:n kuin Kanadankin arkisto lähteet. Joukossa on myös ennen julkaisemattomia kirjeitä, jotka paljastavat uusia puolia Suomen marsalkasta ja hänen ystäväpiiristään. 

Asiasanat: henkilöhistoria marsalkat presidentit kirjeet kirjeenvaihto 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria > Elämäkerrat. Muistelmat

1. painos

OTAVA

Suomentanut: Arja Pikkupeura

Otava Kirjapaino Oy Keuruu 2006

Kirja painaa n. 600g

VOITTOHUUTO ja PK.5.95e   TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 14 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 96 vrk 14 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.