Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI


Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva kovakantinen ensipainos Fantasia / Pelimaailma diggareille.

E. Lappalainen & A. Leinonen: DEVOTED SOULS peliromaani

Uusi lumoava verkkoroolipeli sekoittaa Nellin arkista elämää avovaimona ja pelikaupan myyjänä. Pelimaailma avautuu lukijalle sarjakuvan keinoin.

Nelli elää kahdessa maailmassa. Arjessa hän pakertaa pelikaupassa ja haaveilee kihlasormuksesta, vapaa-aikanaan hän uppoutuu uuteen verkkoroolipeliin. Devoted Soulsin virtuaalimaailmassa eri jumaluudet ja heidän kannattajansa taistelevat maailman herruudesta. Aiemmin valtaa pitänyt pääjumala on kadonnut hämärissä olosuhteissa. Mystisten johtolankojen seuraaminen vie Nellin pelin perimmäisen salaisuuden ytimeen… 

Todellisuus ja peli lomittuvat jännittäväksi kudelmaksi, jossa Nelli joutuu kyseenalaistamaan elämänsä tärkeimmät totuudet. Kerronnan kanssa keskustelee erottamattomasti Markku Lappalaisen sarjakuvakuvitus, joka herättää eloon pelin fantasiamaailman.

1. painos

WS Bookwell Oy - Porvoo 2007

KIRJA PAINAA LÄHES 550g


VOITTOHUUTO ja PK. 5,20e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 2 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 82 vrk 2 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.