Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[AC0216]

 

HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos "Mustan amerikkalainen tanssitytön - revyytähti" Josepine Bakerin ystäville.  

MAKSAA TILATESSA 27,80e + PK ->  KATSO https://www.booky.fi/tuote/wood_ean/musta_hurmio_josephine_bakerin_tarina/9789518843521
 

Ean Wood: MUSTA HURMIO - Josephine Bakerin tarina

Josephine Baker, nuori musta amerikkalainen tanssityttö, valloitti Pariisin huvimaailman 1920-luvulla taitavalla tanssillaan ja lumoavalla persoonallaan. Hän oli omaperäinen henkilö, joka herätti valtavaa huomiota missä hän liikkuikin.

Hän ranskalaistui nopeasti ja toimi sodan aikana vastarintaliikkeessä tiedustelutehtävissä. Sodan jälkeen hän tuli tunnetuksi hyväntekijänä ja adoptoi eri rotuisia lapsia, mm. suomalaisen Jarin.

Musta hurmio on rehellinen ja avoin kertomus aikansa suurimmasta revyytähdestä, jonka elämä oli jännittävää, vaiherikasta ja täynnä loistavaa menestystä ja vastoinkäymisiä.

Suomentanut Ilkka Äärelä

Art House Oy

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2002

Kirja painaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.1.2018 10:24

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.