Kuvaus

MYÖS Nouto = OK (Käteisellä)

EU  Shipping = OK

Pay:  Paypal / Money Bank transfer ( EU Payment, free of fees)

 

As the landscape and environment change on our planet for a number of reasons, artists' engagement with these issues increasingly moves from a theoretical and conceptual bias to direct action and processoriented art. The discourse on art and ecology has become important. Eco-Art reinforces a new vision of art through the various artists' presentations, an alternative to economies of scale more like art in scale with nature, and ecological systems. As we can see from the beginnings of Earth and Land Art, this art form is evolving. Increasingly ephemeral earth art attracts a truly global and inter-cultural participation.

 

Maapallon maisema ja ympäristö muuttuvat monestakin syystä. Taiteilijoiden tapa käsitellä syntyviä ongelmia siirtyy yhä selvemmin teoreettisesta ja käsitteellisestä lähestymistavasta kohti suoraa toimintaa ja prosessia. Eco-Art vahvistaa taiteen uutta näkemystä, tehotalouden vaihtoehtoa, joka taiteen tavoin on kokoluokaltaan lähempänä luontoa ja ekologisia järjestelmiä. Kyse on aidosti maailman laajuisesta ja kulttuurienvälisestä osallistumisesta.

Ulkoasu

221 sivua : kuvitettu ; 28 cm

Kieli

suomi
englanti

Huomautukset

Näyttely Porin taidemuseossa 4.2.-29.5.2011.
Tekijän myöhempi nimi: Pia Hovi.

Julkaisija[Pori] : Porin taidemuseo 2012

Sarja Porin taidemuseon julkaisuja, ISSN 0359-4327; 108.  

Ballengee, Brandon. 

Bergman, Ciel. 

Cutler-Shaw, Joyce. 

Denes, Agnes. 

Drury, Chris. 

Flomen, Michael. 

Goldsworthy, Andy. 

Harrison, Helen. 

Harrison, Newton. 

Ikeda, Ichi. 

Misrach, Richard. 

Oppenheim, Dennis. 

Smithson, Robert. 

Sonfist, Alan. 

Jeanne-Claude 

Christo. 

Nils-Udo. 

Andersson, Jan-Erik, 

 

1954- 

Jeanne-Claude, 

 

1935-2009. 

2011 

maataide. 

ympäristötaide. 

maisema. 

ympäristö. 

kestävä kehitys. 

ekologinen kestävyys. 

taide. 

ympäristötaiteilijat. 

taiteilijat. 

representaatio. 

[authors = kirjoittajat: John K. Grande ... [ja muita] ; editing = toimitus: Pia Hovi-Assad, Kati Kunnas-Holmström ; translations = kääntäjät: Yrjö Haila, Jyri Kokkonen, Tomi Snellman]

ISBN 978-952-5648-27-0 sidottu, kovakansi, HardBack

Teksti suomeksi ja englanniksi

 

 

PORIN TAIDEMUSEO:   ECO-ART 04.02.-29.05.2011 Halli, Aula Jan-Erik Andersson, Brandon Ballengée, Ciel Bergman, Christo ja Jeanne-Claude, Joyce Cutler-Shaw, Agnes Denes, Chris Drury, Michael Flomen, Andy Goldsworthy, Helen ja Newton Harrison, Ichi Ikeda, Richard Misrach, Nils-Udo, Dennis Oppenheim, Robert Smithson, Alan Sonfist Vierailevat kuraattorit: John K. Grande (Kanada) ja Peter Selz (USA) Kuraattori: Pia Hovi-Assad * Kanadan kuninkaallisen kasvitieteellisen puutarhan maataiteen emerituskuraattorin John K. Granden luento "Nature is the Art of which We are Part" keskiviikkona 02.02.2011 kello 18.30, Porin taidemuseon luentosali * Tiedotustilaisuus medialle torstaina 03.02.2011 kello 10.00-12.00. * Taiteilija- ja kuraattoripuheenvuoro -John K. Grande, Chris Drury, Jan- Erik Andersson- perjantaina 04.02.2011 kello 12.00. * Eco-Art -näyttely käynnistää Porin taidemuseon 30-vuotisjuhlavuoden. Kolmen vuosikymmenen aikana Porin taidemuseo on toteuttanut pitkän sarjan näyttelyitä, jotka ovat tarkastelleet ympäristökysymyksiä ja rakentaneet dialogia paikallisen sekä globaalin välille. Eco-Art liittyy tähän kokonaisuuteen. Näyttely esittelee legendaarisia amerikkalaisia maa- ja ympäristötaiteen pioneereja sekä nykytaiteilijoita Yhdysvalloista, Kanadasta, Japanista ja Euroopasta. Suurin osa heistä ei ole koskaan aikaisemmin esittänyt teoksiaan Suomessa. Näyttelyn jättämää hiilijalanjälkeä on tietoisesti pyritty pienentämään mm. tuottamalla osa valokuvatulosteista paikallisesti.

Maapallon maisema ja ympäristö muuttuvat monestakin syystä. Taiteilijoiden tapa käsitellä syntyviä ongelmia siirtyy samaan aikaan yhä selvemmin teoreettisesta ja käsitteellisestä lähestymistavasta kohti suoraa toimintaa ja prosessia. Vaihtoehtoisesti kyse voi olla myös taiteesta, joka sisällyttää maiseman osaksi omaa ilmaisuaan. Eco-Art vahvistaa tätä taiteen uutta näkemystä, tehotalouden vaihtoehtoa, joka taiteen tavoin on kokoluokaltaan lähempänä luontoa ja ekologisia järjestelmiä.

Kuten maataiteen alkuvaiheista nähdään, tämä taidemuoto kehittyy kaiken aikaa ja se vetää yhä voimakkaammin puoleensa. Kyse on aidosti maailmanlaajuisesta ja kulttuurienvälisestäosallistumista. Ekologian reaalipolitiikka on tullut osaksi taiteilijan aloittamaa tutkimusmatkaa. Eco-Art -näyttely tuo yleisön nähtäväksi teoksia taiteilijoilta, joiden teosten teemat, lähestymistavat ja kiinnostuksen kohteet vievät takaisin luontoon. Tämä tapahtuu pitkin reittiä, jonka historia ja aika voivat unohtaa, mutta vain hetkeksi.

Samanlaiset kimmokkeet ja merkit innoittivat myös 1900-luvun varhaisia modernisteja, joskin tuolloin talouden visiot olivat väistämätöntä kasvua ja luonnonvarojen hyväksikäyttöä. Luonnosta rakentamamme talousjärjestelmät ja rakentamiseen sisältyväedistyksen tautologia ovat edelleen yhtä riippuvaisia luonnonvaroista kuin aina ennenkin. Nykykritiikin ongelmat juontuvat osin kyvyttömyydestä samaistua taiteen kokonaisvaltaiseen lähtökohtaan, ei pelkästään visuaalisesti, symbolisesti tai käsitteellisesti, vaan - mikätärkeämpää - oivaltamalla, että luonto on taidetta, josta me olemme osa.

 

Vilkaise nopeasti tiivistetty PROFIILINI niin näet Ajankohtaiset asiat, TARJOUKSET ym Barkoffi   *

* Barkoffi  Kuuluisa RomuLiike Helsingissä noin 1880 -1920 (mm stadin Arskan laulussa)

 

  • Huuda, saat ohjeet Automaattisesti ja Maksa, siinä kaikki. 

 

 

  • Näitä ei pakko lukea:
  •  
  • Jos haluat useamman:  7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja / CD / DVD ym painoon, KPL määrään tai kokoon katsomatta.
  •  
  • Voit myös tehdä PAKETTI TARJOUKSEN useammalle samaan lähetykseen
  • Paketille myös NOUTO = OK 
  • Alhaalla Kaikki linkit on minun kohteisiin, älä turhaa kahlaa kaikkia läpi, valitse osasto.
  •  
  • TÄMÄN kohteen kulut PELKÄSTÄÄN löydät : Maksaminen ja toimitus

 

+50€ (yli) ostokset ILMAN KULUJA !

 

 

Etsitkö jotain ? HAKU Linkki kaikkiin kohteisiini:

TEE HAKU Tekijä / Teos listattuihin kohteisiini:

 

LINKIT Kohteisiini:

LASTEN & NUORTEN:

Myös täällä:

Harrastekirjallisuus 

Kaunokirjallisuus 

Tietokirjallisuus 

KAIKKI KIRJAT:

 

Sarjakuvat 

DVD 

Blu-ray 

CD-levyt 

KAIKKI Osastot:

Lyhenteitä:

SKP= sidottu kovakantinen kansipaperit
sid= sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)
nid =  nidottu, pehmeäkantinen

Kierre / Rengasselkä= Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari= Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE=  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa. 

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 17 vrk 13 h 50 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    15 € Sulkeutuu 17 vrk 13 h 50 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.