Kuvaus

X (laus. Multiply) on englantilaisen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranin toinen studioalbumi. Albumi julkaistiin vuonna 2014 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa 20. kesäkuuta, ja maailmanlaajuisesti 23. kesäkuuta. Se sai hyvän vastaanoton kriitikoiden ja yleisön keskuudessa, ja oli kansainvälinen kaupallinen menestys.

X nousi albumilistojen ykköseksi viidessätoista maassa, muun muassa Britannian albumilistalla, Yhdysvaltain Billboard 200 -listalla ja Suomen virallisella listalla. Se oli vuoden 2015 toiseksi myydyin albumi ja ehdokas muun muassa vuoden albumin Grammy-palkinnon voittajaksi.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,4 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,4 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

One – 4.12 I'm A Mess – 4.04 Sing – 3.55 Don't – 3.39 Nina – 3.45 Photograph – 4.19 Bloodstream – 5.00 Tenerife Sea – 4.01 Runaway – 3.25 The Man – 4.10 Thinking Out Loud – 4.41 Afire Love – 5.14

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 6 vrk 2 h 45 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 6 vrk 2 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.