Kuvaus

Eddings David / Salattu mahti SID
Unennäkijöiden 2. kirja - 24 cm 1,2kg
Karisto 2005 kovakantinen eli sidottu kansipaperi
samalla postimaksulla Unennäkijät 1. + 2.
Kaukaisessa Dhrallissa on neljä valtakuntaa, joita jumalolennot hallitsevat. He ovat sisaruksia, joista kukin on oman ilmansuuntansa valtias. He eivät kuitenkaan ole ainoita vallanpitäjiä, sillä Dhrallin keskellä sijaitsevaa Autiomaata hallitsee Vlagh, hirmuolento, joka päättänyt alistaa jumalolennot ja koko maailman valtaansa.
Vlagh on nyt suunnannut katseensa lempeän Veltan-jumalan rauhaisaan maankolkkaan, jossa hedelmäpuutarhat ja pellot kukoistavat. Veltan haluaa suojella maansa asukkaita Vlaghin hirviöiden joukoilta, ja ihmisystäviensä tuella hän uskoo pystyvänsä siihen. Heiltä jää kuitenkin muuan tekijä huomiotta: salaperäinen Jalkan, entinen pappi, joka yrittää saada Veltanin maiden asukkaat taakseen tavoitellessaan kulta-aarretta, jota myös Vlagh himoitsee.
Jumalat ja kuolevaiset, metsästäjät ja palkkasoturit, kyläläiset, vanhukset ja lapset, kaikki osallistuvat kohtalokkaaseen kamppailuun, jossa panoksena on tulevaisuus. Ja taru jatkuu – vielä ei maailmojen kohtalo ratkea. (takakansiteksti)
David Eddings
Kaikki suvisun kohteet suvisun eli kesäaurinko
paketti (postipaketti 15 kirjaa vakiohinta) (RHka)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 1 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 13 vrk 1 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.