Kuvaus

Hyväkuntoinen ( K3 ) nide ,  [American Magic of Ray Eden] 2008 , 1.painos , [75] sivua , kuvitettu , 21 cm , tekijän nimmari taikaterveisin

Linkistä http://www.keskustori.fi/uutiset-2011/813-taikuutta-aikuisille-teatteri-siperiassa  " – Tuomme Suomeen jotain uutta. Taikuus on niin paljon muutakin kuin vain lasten viihdyttämiseen tarkoitettu tapahtuma. Haluamme tarjota suomalaisille New York Cityn sofistikoitunutta komediaa ja ihmeitä, Las Vegas Stripin välkkeen ja glamourin kera!, kertoo taikuri Ray Eden

Teatteri Siperiassa muuttuu Las Vegasin kabareeksi heinäkuussa kuutena päivänä. Show on sekoitus komediaa ja taikuutta Las Vegasin kabaree-esitysten tyyliin. Se on sekoitus Stand Up -komikkaa ja mysteeriä. Yleisö pääsee näkemään taikuuden ohessa myös burleskia ja käärmenaisen. Esityksen lopussa saadaan maistiaisia suoraan kansallis-eepoksemme Kalevalan sivuilta. Ikäraja esityksiin on on K15.

Ray Eden on aikuisten taikuuteen erikoistunut ammattilainen taikuri. Hän on esiintynyt New Yorkin komediaklubeilla. Hän oli myös talon taikuri maineikkaassa Le Bar Bat -ravintolassa New York Cityssä ja Old Mill Innissä New Jerseyssä.

Eden on asunut Suomessa yli 10 vuotta, ja sinä aikana on tehnyt taikuutta yksityistapahtumissa, yrityksissä, varainkeruutapahtumissa, ja esiintynyt useissa Suomen television ohjelmissa. Hänen viimeisin esiintymisensä televisiossa oli Jim Salabim Taikashow (TV2). Eden on tehnyt taikuutta yli 20 vuotta ja on kirjoittanut kirjan Taikuus ja keskiajan taikuri. "

 

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 18 h 32 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 73 vrk 18 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.