Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Helsinkiläinen Kauppakirjapaino Oy julkaisi useita Edgar Rice Burroughsin kirjoja 1970-80 -luvuilla ennen ajautumistaan konkurssiin vuonna 1991. Joukossa oli useita täysin uniikkeja suomennoksia. Näistä harvinaisuuksista pyydetään nykyisin vähintään 30-60 euroa.

Tarzan the Magnificent on amerikkalaisen Burroughsin kirja, 21:s hänen 24 kirjan sarjassa nimihenkilö Tarzanista.

Muodostuu kahdesta tarinasta (Tarzan and the Magic Men, 1936 ja Tarzan and the Elephant Men, 1937–38), jotka ilmestyivät jatkokertomuksina lehdessä. Tarinat kirjaksi koonnut alkuteos ilmestyi 1939.

1. laitos: Tarzan ja amazonit. Suomentanut Marjatta Jokimäki. Karhu, 1951.
2. laitos: Mahtava Tarzan. Suomentanut Jaakko V. Tapio. Kauppakirjapaino, 1976.

Tarzan löytää hiekkaerämaasta kasan vaalenneita luita, ja niin alkaa sarja ihmeellisiä seikkailuja, joissa näyttelevät tärkeää osaa kaksi salaperäistä taikavoiman omaavaa suunnattoman kallista jalokiveä: valtavankokoinen timantti ja yhtä suuri smaragdi, Kajin valkoinen kuningatar sekä lopulta Kultakaupunki Cathnen ja Norsunluukaupunki Athnen vallankumoukset.

Kuolema uhkaa Tarzania ja hänen seuralaisiaan Wooran, smaragdin omistajan ja Mafkan, timantin omistajan, taholta. He joutuvat myös sotaleijonien ja taistelunorsujen uhkaamiksi, mutta Tarzanin rohkeus, voimat ja viidakkotaidot tulevat aina viime hetkellä apuun.

Kovakantinen kirja on erittäin siisti. Omistajan nimi tyhjällä kansisivulla. Päällystetty erittäin siististi kontaktimuovilla. Postikulut 4,9 e lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 15:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.