Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Helsinkiläinen Kauppakirjapaino Oy julkaisi useita Edgar Rice Burroughsin kirjoja 1970-80 -luvuilla ennen ajautumistaan konkurssiin vuonna 1991. Joukossa oli useita täysin uniikkeja suomennoksia. Näistä harvinaisuuksista pyydetään nykyisin vähintään 30-60 euroa.

Tarzan ja leijonamies on amerikkalaisen kirjailijan Burroughsin romaani, 17:s hänen 24 kirjan sarjassa nimihenkilö Tarzanista. Romaani julkaistiin alun perin Liberty-lehdessä marraskuusta 1933 tammikuuhun 1934.

1. laitos: Tarzanin kaksoisolento. Suomentanut Heikki Jokimäki. Karhu, 1947.
2. laitos: Tarzan ja leijonamies. Suomentanut Jaakko V. Tapio. Kauppakirjapaino, 1974. Sidottu.

Hollywoodilainen elokuvausryhmä saapuu Afrikan sydämeen raskaine kuorma-autoineen, kameroineen, äänityslaitteineen ja filmitähtineen, mutta joutuu paniikin valtaan, kun viidakosta aletaan ampua myrkytettyjä nuolia ja kun mukana olleet arabit ryöstävät filmausryhmän kaksi naista.

Tarzan joutuu pelastamaan hajalle lyödyt valkoihoiset ja etsiessään kadonneita naisia saapuu englantia puhuvien gorillain kummalliseen kaupunkiin, missä tapahtuu jännittäviä seikkailuja. Loppujen lopuksi kaikesta selvitään Tarzanin rohkeuden, voimien ja älykkyyden ansiosta.

Kovakantinen kirja on erittäin siisti. Omistajan nimi tyhjällä kansisivulla. Päällystetty siististi kontaktimuovilla. Postikulut 4,9 e lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 15:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.