Tuote on myyty käyttäjälle JuhAnt hintaan 2,90 €

Kuvaus

EDGAR RICE BURROUGHS on saavuttanut maailmanmaineen Tarzan-kirjojensa ansiosta, ja näiden kirjojen tekijänä hänet etupäässä Suomessakin tunnetaan. Burroughs on kuitenkin tuottanut joukon muutakin seikkailukirjallisuutta, joka tasonsa puolesta hyvin vastaa hänen kuuluisia Tarzan-kirjojaan. Näistä tunnetumpia ovat ns. Venus-kirjat, joiden tapahtumat on sijoitettu maapalloa kiertävälle Venus-tähdelle.

VENUS-TÄHDEN KANTAKANSA on tähän sarjaan kuuluvista teoksista ensimmäinen. Siinä kerrotaan nuoresta uhkarohkeasta keksijästä, joka valmistamallaan rakettialuksella lentää Venus-tähdelle ja joutuu siellä mitä merkillisimpiin seikkailuihin. Kirjailijan nerokas mielikuvitus ja notkea kertojankyky tekevät lukemisen jännittäväksi ja pitävät mielenkiinnon hereillä alusta aivan viimeiselle sivulle saakka. Tässä mielessä teos hakee vertaistaan nuorison jännityskirjallisuuden joukossa.

Kovakantinen kirja on muuten siisti, mutta kannen tausta korjattu teipillä. Omistajan nimi tyhjällä sisälehdellä. Postikulut 4,9 e lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 21:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.