Kuvaus

Syö itsesi terveeksi oikealla ruoalla
Eenfeldt, Andreas

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 04.2011
ISBN: 9789522203953
Sivuja: 250
Tuotemuoto: Kovakantinen

VÄLTÄ LISÄAINEITA JA SYÖ AITOA VÄHÄHIILIHYDRAATTISTA RUOKAA!

”Kirjassa esitetyt asiat ovat tieteellisesti perusteltuja, ja kirjoittaja on lääkäri, joka hoitaa ylipainoisia ja sairaita potilaita.”
– FREDRIK NYSTRÖM, sisätautien professori

Solveig laihtui 168 kiloa. Kennet pystyi lopettamaan kymmenen kahdestatoista käyttämästään lääkkeestä. Epilepsiaa sairastavan lapsen sairauskohtaukset loppuivat yhtäkkiä. Uusia tapauksia tulee ilmi päivittäin ja niitä yhdistää eräs mielenkiintoinen asia: kyseiset henkilöt ovat alkaneet syödä aiempien ravintosuositusten vastaisesti.

Tähän asti lääketiede on jättänyt vastaavat kertomukset huomiotta. Nyt alkaa kuitenkin tapahtua jotakin. Yhä useammat laajat tutkimukset osoittavat, että on aika tarkistaa viimeaikaisia suosituksia. Huonompi maku ei ole aiemmin suosittujen kevyttuotteiden ainoa vika, vaan ne ovat myös täynnä lisäaineita. Kevyttuotteet ovat osoittautuneet painon ja terveydenkin kannalta huonoksi valinnaksi. On korkea aika ryhtyä syömään kunnolla. Tämä on vallankumous. Haluatko sinäkin syödä itsesi terveemmäksi?

ANDREAS EENFELDT on lääkäri ja kirjoittaa Ruotsin suosituinta terveysblogia Kostdoktorn.se. Hän on koonnut kirjaansa tietoja, jotka saavat päivittäin ainakin 10 000 ihmistä lukemaan hänen blogiaan. Kirjan loppuosassa on runsaasti vinkkejä ja reseptejä sisältävä opas sekä tavallisimpia kysymyksiä vastauksineen: kaiken mitä tarvitset oman ruokavallankumouksesi käynnistämiseen.

”Ruokavallankumous on kirja, jonka toivon mahdollisimman monen lukevan! Se osoittaa mestarillisella tavalla, kuinka karkeisiin virheisiin monet nykyiset ravitsemusneuvot perustuvat ja kuinka harhaan meitä kaikkia on pitkään johdettu.”
– JONAS COLTING
Triathlonin 4-kertainen MM-mitalisti

Andreas Eenfeldt on yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän on kiinnostunut erityisesti siitä, miten ruokatottumusten ja elämäntapojen muutokset voivat parantaa potilaiden terveyttä ja vähentää lääkkeiden tarvetta. Lisäksi hän kirjoittaa Ruotsin suosituinta terveysblogia Kostdoktorn.se ja on suosittu luennoitsija niin suuren yleisön kuin terveydenhuoltohenkilökunnankin tilaisuuksissa. Blogissaan hän raportoi päivittäin viimeisimmistä terveystutkimuksista, usein myös kansainvälisistä konferensseista.

Andreas elää yleensä kuten opettaa, myös silloin kun on kysymys kivikaudelta inspiraationsa saaneista harjoitusmuodoista, kuten paljasjalkajuoksusta. Hänen tärkein tavoitteensa on kuitenkin levittää tietoa siitä, kuinka pelottavan monet lihovat ja sairastuvat voimassa olevien vanhentuneiden ravitsemussuositusten vuoksi – siksi hän pyrkii edistämään ruokavallankumousta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Sulkeutuu 35 vrk 13 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 35 vrk 13 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.