Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jo iso, vielä pieni - kouluikäisen lapsen maailma

Tämä monipuolinen artikkelikokoelma tekee näkyväksi ikäryhmän, joka jää helposti pienten lasten ja murrosikäisten väliin näkymättömiin, mutta jolla on ihan omat tarpeensa. Kirja palvelee kaikkia kouluikäisten kanssa toimivia, heidän elämästään kiinnostuneita ja alalle opiskelevia.

Kirjassa puhutaan niin perheestä, kavereista, koulusta, oppimisesta, leikistä kuin mediayhteiskunnastakin. Lisäksi siinä tarkastellaan seurakunnissa tapahtuvaa tyttöjen ja poikien parissa tehtävää työtä - sen teologiaa, pedagogiikkaa, teoriaa ja käytäntöä. Kirjoittajina on mittava joukko omien alojensa asiantuntijoita, kuten Raisa Cacciatore, Jari Sinkkonen, Sari Näre, Marjatta Kalliala, Arto Kallioniemi, Tommi Hoikkala, Mikko Salasuo, Lassi Pruuki, Pertti Luumi, Pekka Launonen, Suvielise Nurmi, Tytti Solantaus.

7-14 -vuotiaat tytöt ja pojat elävät voimakasta muutoksen aikaa, mikä on myös suurimpia haasteita heidän kanssaan työskenteleville. Monessa vielä niin pienet, mutta samalla jo isot koululaiset ansaitsevat tulla nähdyksi kokonaisvaltaisesti omina itsenään!

Kovakantinen. ISBN: 9789516278325.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 8:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.