Kuvaus

[AC0517]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos SUOMEN HISTORIA diggareille.
 

Eero Ojanen: TOTINEN SUOMEN HISTORIA - Miten kaikki varsinaisesti tapahtui

Historia on niin kuin se kirjoitetaan. Eero Ojanen pistää Suomen kansan vaiheet järjestykseen omintakeiseen tapaansa. Tuloksena on riemukas syväporaus katajaisen kansakunnan sielunmaisemaan kaukaisesta esihistoriasta aina nykypäivään saakka.

Kirja sisältää kieli poskessa kirjoitetun ja samalla asiantuntevan katsauksen maamme tärkeimpiin vaiheisiin. Esittelynsä saavat niin elinkeinoelämän, urheilun kuin kulttuurin kehityskin. Sodat, saavutukset ja tekniset innovaatiot ovat myös Ojasen armottoman analyysin kohteena. Vaan mikä olikaan kulloinkin syy ja mikä seuraus?

Teos on riemastuttava keitos faktaa ja fiktiota, jota lukiessa saa sekä nauraa että tarkistaa omia historian tietojaan.

” Esimerkiksi Nurmen Paavo oli tosi ahkera mies käymään lenkeillä, se treenasi lujaa, ja niinpä sille pystytettiin juoksijapatsas, ja vielä kaikkein upeimmalle paikalle, stadionin lähelle. Nurmi kun näki sen patsaan, niin tietysti se antoi lisää kipinää. Hän siitä innostui harjoittelemaan lisää, se oli tosi tunnollinen ja tarkka harjoittelija, ja siitä tulikin mestari, voitti 9 olympiakultaa ja teki paljon maailmanennätyksiä. Etteikö vain kannattanut sitäkin patsasta pystyttää!”

”Talvisota oli kaikista kamalimpia sotia, mutta oli siinä sentään se lohtu että se oli talvisota. Eihän sitä sen takia voinut onneksi pitkään jatkaa. Sitten kun tuli maaliskuu niin johan se alkoi kevät kolkutella ja kyllähän se sota sitten lopetettiin aika nopeastikin, pakkohan se oli lopettaa, kun se kerran oli talvisota ja kevät oli jo tulossa.”

1. painos

Bookwell Oy, Juva 2014

Kirja painaa yli 550g

VOITTOHUUTO ja PK. 5,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 4 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 5 vrk 4 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.