Kuvaus

Kuvan kovakantinen, lukematon kirja. Kansipaperit. 1. painos 2001

Perinnöllisuuslääkäri Heta Hörkkö selvittää lasten ennenaikaisen vanhenemisen syitä. San Franciscosta saapunut vieraileva professori Kyösti Kinnari kiinnostuu tutkimusaiheesta ja pian myös tutkijasta itsestään. Hetan tutkimustyö tyssää odottamattomiin esteisiin: onko naisen mielenterveys järkkymässä?

Dosentti Uolevi Asikaisen yksityisklinikassaan antamat lapsettomuushoidot vetävät varakkaita naisia puoleensa kuin hunaja mehiläisiä. Tuottoisa toiminta vaikeutuu, kun kauppaneuvoksetar Lisbet Hemanus puhuu sivu suunta ja Heta Hörkkö työntää nenänsä väärään paikkaan. Laborantti Ninni Malmsten puolestaan pelästyy hermotutkija Atte Oraksen koe-eläinasemalla hiippailevaa helvetinenkeliä. Uusi uljas BioGenCenter kihisee salaisuuksia...

Eeva Nikoskelainen on jälleen ajan hermolla: Geenimanipulaatio, ihmisalkiot, koe-eläimet ja niihin liittyvät eettiset kysymykset ovat päivänpolttavia puheenaiheita. Turkulainen lääkäri-kirjailija käsittelee näitä aiheita reippaan satiirisesti romaanissaan, josta ei silti romantiikkaakaan puutu.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 21 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 40 vrk 21 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.