Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Moulaa! B-puolia ja harvinaisuuksia on Egotripin B-puolia ja harvinaisuuksia sisältävä kokoelma. Se julkaistiin vuonna 2001. Tupla-CD:n ensimmäinen levy sisältää covereita ja sinkkujen b-raitoja, toinen levy taas koostuu lähinnä singlehittien ja albumiraitojen demoista. Albumi nousi Suomen virallisen listan sijalle 22.

2-cd on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

CD 1:

Viiniä! Malja Marttyyreille – 2.49 (säv. ja san. Tuomari Nurmio) Leijat – 3.12 (säv. Hackady, Pockriss, san. Pertti Reponen) Jos Sä Lähdet Pois – 3.59 (säv. P.Cetera, san. P. Wirsi) Tavarat Autoon (Demo) – 2.53 (säv. ja san. Knipi) Moulaa! – 2.09 (säv. ja san. Knipi) Rasmus – 4.01 (säv. Knipi, san. Knipi, L.Kurki, Skele) Satelliitti Irrallaan – 3.15 (säv. R.Asikainen, san. S.Castren) Naparengas – 3.25 (säv. R.Asikainen, san. K.Sydänmaa, S.Castren) Lähe menee – 2.20 (säv. ja san. Knipi) Hyvä Bore – 3.30 (säv. J.Nikkinen, san. J.Rinne)

CD 2:

Poika Kalpea (Vox) – 1.47 (säv. Knipi, san. K.Chydenius, Knipi) Tällaisena Iltana (Duo Maximus) – 2.53 (säv. Knipi) Ympyrä (8-Raita Versio) – 3.59 (säv. Knipi, san. Egotrippi, K.Chydenius) Posteljooni (Arttu Goes Kapakka-Mix) – 3.42 (säv. ja san. Knipi) Teinikuningatar (Japan Edit) – 3.05 (säv. ja san. Knipi) Tällaisena Iltana (8-Raita Versio) – 2.55 (säv. Knipi) Kiire (8-Raita Versio) – 4.01 (säv. Knipi) Se On Tosi Jees (Kertakäyttöversio) – 3.37 (säv. Knipi, M.Von Hertzen, san. Knipi) Lydia (Andante Ma Non Troppo) – 3.37 (säv. ja san. Knipi)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.6.2024 16:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.