Kuvaus

Kuvaus

EI VOI OLLA TOTTA tässä pari minimaalisen pikku jälkeä
Nuoren Gilly Noblen (Chris Klein) elämä tuntuu vihdoin olevan noususuhdanteessa. Hän viihtyy työssään ja - mikä parasta - hän on menossa naimisiin unelmiensa naisen, Jo:n (Heather Graham), kanssa. Kaiken kukkuraksi hän on vihdoin viimein todella lähellä yrityksessään selvittää biologisten vanhempiensa henkilöllisyys. Mutta kaikki romahtaa traagisimmalla mahdollisella tavalla. Vuotta myöhemmin Gil päättää lähteä voittamaan elämäänsä ? ja elämänsä naista ? takaisin. Ongelmana on, että Jo on kihloissa öky-rikkaan playboyn kanssa. Uusi kihlattu - saati sitten Jo:n äiti (Sally Field), joka tuskin malttaa odottaa häiden jälkeistä harppausta sosiaalisessa asteikossa ? ei aio antaa Gilille mahdollisuutta pilata suunnitelmiaan.

JUST MARRIED
Ashton Kutcher ja Brittany Murphy maistavat avioelämää hillittömässä hittikomediassa! Sarah (Murphy) on ökyrikas tyttö, jonka perhe on yhtä mahtaileva kuin varakaskin. Tom (Kutcher) taas on onnenonkija joka välittää juhlimisesta ja penkkiurheilusta enemmän kuin makeista autoista. Mutta vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa ja tiedossa on kovan luokan katastrofi kun nämä vastanaineet lähtevät Eurooppaan viettämään ?täydellistä? häämatkaa! Myrskyvaroitus!

KAIKENKARVAISET LEMMIKIT
Abby (Janeane Garofalo) on omaa radio-ohjelmaa vetävä sukkelasanainen eläinlääkäri, joka on miesten suhteen kaikkea muuta kuin itsevarma. Kun ihastunut kuulija nimeltään Brian (Ben Chaplin) soittaa ja pyytää häntä treffeille, Abby vaatii kaunista naapuriaan Noellea (Uma Thurman) menemään hänen puolestaan. Abbyn ja Brianin rakastuessa puhelimen välityksellä, ja Noellen rakastuessa hiukan ymmällään olevaan Brianiin, seuraa sarja hilpeitä treffejä ja väärinkäsityksiä!


Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.85:1)
Ääni: Englanti (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi, ruotsi, tanska, norja... 
Kesto: n. 1 h 32 min / 1 h 31 min / 1 h 33 min
Ikäraja: K-11

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 9

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 14 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 44 vrk 14 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.