Kuvaus

Tämä on kirja rauhasta, rakkaudesta, ilosta, tiestä viisauteen, joka löytyy sisimmästämme. Tämä on päättymätön päiväkirja omaan itseesi, käytännöllinen, jatkuva opas, joka tukee kasvuasi henkisellä polulla.

Vuonna 1953 Eileen Caddy alkoi saada henkilökohtaista ohjausta sisimpänsä syvyyksistä kuuluvalta hiljaiselta, hennolta ääneltä, jonka lähdettä hän nimittää sisällään olevaksi Jumalaksi. Hänen vuosien aikana vastaanottamansa yksinkertaiset opetukset tarjoavat henkistä totuutta ja profetiaa. Niissä on ohjeita siitä, kuinka elää tarkoituksenmukaisempaa, täyteläistä elämää onnellisempana.

Ovi sisimpään on kirja henkisistä arvoista: rakkaudesta, ilosta, rauhasta, kiitollisuudesta, yhteydestä. Löydä nämä ja muitakin teemoja kirjan sivuilta yhä uudelleen, sillä toistaen Eileenin opastavin sanoin: Muistutan sinua jatkuvasti, hyvin rakastavasti ja hellästi, elämän merkittävistä asioista, kunnes niistä on todennäköisesti tullut osa sinua, jolloin ne elävät ja liikkuvat ja asuvat sinussa.

Tässä päiväkirjassa on yksinkertaisesti kirjoitettua innoittavaa sanomaa käytännöllisestä ja herättävästä ohjauksesta. Siinä on myös selviä esityksiä jokapäiväistä henkistä kasvua ja kehitystä ajatellen.

Ehkä haluat herättyäsi päivän sanoman antamaan suuntaa päivän tapahtumille. Tai luet sen mahdollisesti yhdessä perheesi kanssa aamiaispöydässä. Se voi toimia myös päivittäisen meditaation pohjana, mutta yhtä hyvin sen voi lukea uudelleen vuoteessa, kun haluaa selventää päivän tapahtumia. Kuinka sitten haluatkin käyttää tekstejä, omaksu ne, pidä ne mielessäsi päivästä toiseen, vuodesta toiseen, kunnes ne ovat osa sinua ja ne elävät, liikkuvat ja asuvat sinussa, kunnes ne ovat tehneet hiljaisen, hellän ja rakastavan työnsä avaten Ovet sisimpääsi.

- Kirjassa on joka päivälle innoittava teksti.

- Samaa kirjaa voi käyttää vuodesta toiseen.

- Kirja on myös hyvä lahja ystäville, perheenjäsenille, työtovereille, syntymäpäivä- ja joululahjaksi.

- Kirja, joka sopii kenelle tahansa.

Pehmeäkantinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 19 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 11 vrk 19 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.