Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvissa olevat kaksi kirjaa eli osat I ja II.

Painovuosi: 1957 (osa 1) ja 1961 (osa 2), WSOY
Sivuja noin: 520 + 690
Paino noin: 3 kg yhteensä

Käytetyssä kirjassa lukemisen ja käytön jälkiä toki on. Nämä kirjat ovat sisältä yleisesti siistejä, normaalia, oikeastaan melko lievää lukemisen jälkeä. Molemmissa kirjoissa on kuitenkin alussa ollut klemmari josta hieman tarttunut ruostetta allaolevien lisäkuvien mukaisesti (kuvat suurenevat klikkaamalla), ja klemmarista on myös tullut jonkin matkaa alkupäästä sivuille painaumaa. Aluissa myös lyijykynämerkinnät kuvien mukaisesti. Sivujen ulkolaidalla esiintyy jonkin verran naarmua. Kellastumaa on myös ajan saatossa tullut.

Kansipaperit ovat mukana, monestihan ne puuttuvat näistä kirjoista. Nämä kirjat ovat kymmeniä vuosia vanhoja ja luettuja, varmasti moneen kertaan siirreltyjäkin jne, ja kansipaperit ovatkin saaneet varsin kohtalaistakin kulumaa, repaleisuutta ym jälkeä. Jonkin verran kulumaa myös kansien reunoilla.

*****

Koskien kaikkia kuvakantisia ja kansipaperittomia kirjoja (myös kansipaperillisia): Kansissa on yleensä jonkin verran tavanomaista käytön jälkeä, esim. kulumaa, vaikka kuvista ei aina/kaikki erotukaan. Kaikkia normaaleja, tavanomaisia jälkiä ei pystytä listaamaan kohdekuvauksessa.

*****

Voit kerätä isommankin kirjamäärän - tai muitakin Aarrelaarin kohteita - samaan tilaukseen; toimituskulut ovat korkeintaan 7,95 euroa vaikka kohteita olisi paljonkin ;)

*****

Varastopaikka HYL2
Tuotekoodi juvasvin12

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.2.2018 9:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.